Za rođenje djeteta

Dolazak bebe na svijet velik je događaj. Promijenila se jedna obitelj, proširila se i rastegnula, ali promijenio se i svijet – i on je postao bogatiji za jednoga člana. Stoga, poklon mora biti originalan, trajan i osoban. Evo i naših prijedloga!

Učitaj više

Bebin dolazak na svijet zaslužuje najbolji poklon

Bebin dolazak na svijet uistinu je važan događaj koji zaslužuje veliku pažnju. Kao i kod svih drugih poklona, znak pažnje od ljudi bliskih novopečenim roditeljima je uvijek lijepa gesta. Poklon za rođenje djeteta ne treba biti skup da bi ostavio divan dojam. No, trebao bi to ipak biti poklon dostojan tog velikog događaja! Ne samo koristan već i trajan. Ne samo trajan već i osoban, a uz to i unikatan. I tu dođe do problema – što odabrati, za koji se poklon odlučiti da zadovoljava baš sve kriterije?

Što sadrži idealan poklon za rođenje djeteta?

Iako se zadatak ne čini nimalo lagan, tu smo da vam pomognemo pri odabiru jer imamo nešto za što mislimo da je divan poklon za rođenje bebice. Za sve vas malo odvažnije, koji ste spremni napustiti sigurnu zonu tradicije, pripremili smo nekoliko originalnih poklona za rođenje djeteta. Naravno, svi će ti pokloni najviše razveseliti roditelje, a novorođenče će, kad malo poraste, jednako u njima uživati. I da stvar bude još bolja, ovi su pokloni baš sve što tražite – originalni, trajni i osobni.

Formula uspješnog poklona

Bilo da je riječ o personaliziranom obiteljskom portretu, posteru s divnom porukom u obliku pjesme, posteru koji sadrži sve bitne informacije vezane uz tak dan, kao što su ime, datum, vrijeme i sat rođenja – svaki ovaj poster možemo prilagoditi upravo vašim željama. Ne zaboravite, formula uspješnog poklona leži u znaku pažnje – personaliziranim detaljima.

Što mi savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda iz kategorije Poklon za rođenje djeteta, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. U ponudi imamo dvije dimenzije postera – manja dimenzija slike za zid iznosi 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete. Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. Pregledajte našu ponudu te nam se slobodno javite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Brzo i jednostavno možete naručiti poklon iz našeg webshopa, a paket sigurno i brzo (uz pomoć GLS-a) stiže na vaša vrata. Također možete i poslati poklon na daljinu uz vašu osobnu poruku – mi ćemo diretno poslati paket na adresu osobe koju želite iznenaditi, a paket neće sadržavati račun. Za to imamo i predviđeno polje prilikom naručivanja.

Ne zaboravite personalizirati poklon!

Osim slanja paketa direktno na adresu osobe koju želite razveseliti, nudimo i opciju umatanja poklona – i to s našim vlastitim omotnim papirom koji proizvodimo u Hrvatskoj. Uz to, ne zaboravite odabrati jednu od naših čestitki koju ćemo uklopiti u paket kako bi osobu mogli iznenaditi s personaliziranom porukicom koju ćemo za vas drage volje ispisati.

Kategorije