Najljepše slikovnice moga djetinjstva: Ježev skromni dom

U ekskluzivnoj suradnji s izdavačkom kućom Naša Djeca, donosimo vam najljepše ilustracije iz slikovnica koje su uspavale mnoge generacije i obilježile mnoga djetinjstva. Sad je stiglo vrijeme da uljepšaju zidove dječjih sobica.✨

Poster dolazi u dvije dimenzije, s okvirom ili bez njega. U niže navedenim poljima odaberi tražene opcije kako bi se automatski prikazala cijena. 

————————————————–

• Autor ilustracije: Vilko Gliha Selan

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Opcije: uokviren / neuokviren

• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizovedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 40 eura

Obriši
Cijena:
17.00 38.00 

Opis

Najljepše slikovnice moga djetinjstva: Ježev skromni dom, savršen detalj za dječju sobu

S najvećim ponosom predstavljamo projekt koji smo napravili u suradnji s izdavačkom kućom Naša Djeca. Ježeva kućica te Zeko i potočić poprimili su novo ruho – po prvi put ikada dolaze u obliku postera za zid.

Ovaj projekt nam je jako prirastao srcu, a vjerujemo da ilustracije imaju posebnu vrijednost – bude nostalgiju, vraćaju u doba bezbrižnosti, podsjećaju na toplinu doma, pričaju se i vole generacijama.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.