Za Božić

Božićno vrijeme je vrijeme darivanja, a mi vam nudimo neke fantastične poklone za vaše najmilije. Poklon za Božić zna izazvati i pomutnju, no u našoj kategoriji poklona za Božić ima nešto za svakoga, a posebno ističemo naše postere za zid. Crtaju ih hrvatski ilustratori i dizajneri, koji se trude uhvatiti duh Božića i stvoriti prekrasne, originalne ilustracije koje će biti sjajan dodatak svakom domu. Posteri su dostupni uokvireni i neuokvireni, pa se možete odlučiti za opciju koja vam najbolje odgovara. Većina postera se također može personalizirati, pa možete dodati imena ili poruke za vaše najmilije kako bi poklon za Božić bio još osobniji. Naši posteri su sjajan izbor za one koji traže kreativni poklon za djecu, ali i za odrasle koji vole originalnu umjetnost. Svi naši posteri za zid su proizvedeni u Hrvatskoj, što znači da imate priliku kupiti proizvod domaće proizvodnje i podržati lokalne umjetnike. Naša ponuda postera se neprestano mijenja, tako da ćete uvijek pronaći nešto novo i jedinstveno za svoje najmilije. Zaista smo ponosni na našu kolekciju i uvjereni smo da ćete pronaći savršeni poklon za ovu blagdansku sezonu.

Učitaj više

Formula uspješnog poklona za Božić

Odabir poklona za Božić spada, vrlo vjerojatno, u jednu od zahtjevnijih potraga. Zašto? Poklon za Božić najčešće trebate kupiti za više ljudi (obitelj, prijatelji, kolege s posla…), strka koja vlada u prosincu još više otežava cijelu situaciju. Zato smo odlučili uskočiti u pomoć i pomoći vam s odabirom.

Zašto odabrati poster kao poklon za Božić?

Osim što nije uobičajen i predvidljiv poklon, trajan je znak pažnje koji će zauvijek krasiti životni prostor osobe koju darujete te time biti divna uspomena. Još jedna super vijest? U ponudi imamo više od 300 postera za zid stoga vjerujemo da za svakoga imamo po nešto zanimljivo i prikladno.

Ukoliko ste u nedoumici i ne znate hoće li se određen poklon za Božić svidjeti osobi za koju je namijenjen, predlažemo da uzmete u obzir poklanjanje poklon bona koji dolazi u elektronskom obliku. Kupnjom našeg poklon bona, osobi na e-mail stiže poklon bon s posebnim kodom (i personaliziranom porukicom) koji može iskoristiti na našem webhopu. Na taj način, osoba si sama odabire poklon po guštu!

Što savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. U ponudi imamo dvije dimenzije postera – manja dimenzija slike za zid iznosi 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete. Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. 

Što nudimo?

Brzo i jednostavno možete naručiti poklon iz našeg webshopa, a paket sigurno i brzo (uz pomoć GLS-a) stiže na vaša vrata. Također možete i poslati poklon na daljinu uz vašu osobnu poruku – mi ćemo diretno poslati paket na adresu osobe koju želite iznenaditi, a paket neće sadržavati račun. Za to imamo i predviđeno polje prilikom naručivanja.

Ne zaboravite na umatanje poklona…

Osim slanja paketa direktno na adresu osobe koju darujete, nudimo i opciju umatanja poklona – i to s našim vlastitim omotnim papirom koji proizvodimo u Hrvatskoj.

… i na personaliziranu čestitku!

Uz to, ne zaboravite odabrati jednu od naših čestitki koju ćemo uklopiti u paket kako bi osobu mogli iznenaditi s personaliziranom porukicom koju ćemo za vas drage volje ispisati.

Kategorije