Često postavljena pitanja

• NARUČIVANJE

ŠTO AKO UNESEM KRIVE INFORMACIJE PRILIKOM NARUČIVANJA?

Što bi se reklo – nikom’ ništa! Nema razloga za brigu… Samo nam pošaljite mail na: hello@dilemmaposters.com i objasnite gdje je nastala greška, a mi ćemo je u najbržem mogućem roku ispraviti.

MOGU LI PROMIJENITI NARUDŽBU NAKON ŠTO IZVRŠIM UPLATU?

Naravno. Ako je ikako moguće, bilo bi dobro da to bude čim prije kako ne bi već bila poslana. Dakle, čim čim prije, tim tim bolje.

MOGU LI OTKAZATI NARUDŽBU?

Normalno. Opet, ako je ikako moguće, samo molimo da to bude čim prije dok izrada i dostava nisu u tijeku.

MOGU LI PRATITI STATUS POŠILJKE?

Čim pošiljka bude pripremljena za slanje, na mail će vam stići obavijest od kurirske službe u kojem ćete moći pronaći i kod za praćenje pošiljke. Chekirajte i spam folder, zna se dogoditi da mail upravo tamo.

Ukoliko ste izvršili narudžbu, a niste primili potvrdu o tome, postoji mogućnost da ste unijeli krivi mail (događa se) pa vas molimo da provjerite da ste unijeli točne podatke ili je greška tehničke prirode nastala kod nas (događa se) pa nam se samo javite i riješimo odmah problem.

KAKO ZNATI DA JE NARUDŽBA ZAPRIMLJENA?

Čim narudžba bude izvršena, pojavit će vam se obavijest na ekranu da je vaša narudžba zaprimljena, a odmah nakon toga obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu navedenu u vašoj narudžbi u kojom kažemo da je vaša narudžba stvarno zaprimljena, samo na duži i ljepši način. 🙂

Potvrda narudžbe će sadržavati detalje vaše narudžbe, cijenu i procjenu vremena isporuke za narudžbu. Ako vam mail nije stigao, dva su moguća scenarija (pogledatit prethodni odjeljak).

ŠTO AKO MI NIJE STIGAO PREDRAČUN S PODACIMA ZA PLAĆANJE?

Potvrda narudžbe se generira automatski od strane servera te vam se prosljeđuje u trenutku završetka narudžbe.

Ako ne dobijete ovakvu poruku, molimo vas da provjerite:

1. Je li poruka u vašem Junk/Spam folderu

2. Je li vaš mailbox pun

3. Nalaze li se artikli još uvijek u vašoj košarici – ukoliko je tako, pliz ponovite proces naručivanja.

P.S. Ukoliko ne stigne, najčešće mali s podacima za uplatu završi u Spam folderu, ne znamo zašto. 🙂

• SLANJE

ŠTO AKO MI NARUDŽBA NIJE STIGLA?

Ako iz nekog razloga narudžba nije stigla na vašu adresu, molimo vas da provjerite jeste li nam ostavili sve točne podatke za slanje ili jeste li izvršili uplatu ako ste odabrali opciju plaćanja Internet bankarstvom. Ako ste nam poslali točne podatke, molimo da nam pošaljete mail pa ćemo odmah provjeriti status narudžbe. Rijetko se paket zagubi, tako da mu vrlo lako možemo ući u svaki trag!

ŠTO AKO NE PREUZMEM POŠILJKU?

U slučaju da niste preuzeli pošiljku prilikom prve dostave, pošiljka će se vratiti na našu adresu. Možemo ju opet poslati vama, u tom slučaju vi snosite trošak dostave. Fer? 😀

KAKO ŠALJETE PAKETE?

Trenutno surađujem s GLS-om te putem njih šaljemo sve pakete. Jako pazimo da sve pošiljke stignu neoštećene stoga koristimo najadekvatnije pakiranje za njih. Kad su u pitanju posteri bez okvira, šaljemo ih u čvrstim kartonskim tuba, a iznutra postere dodatno zaštitimo mjehurićastom folijom i odstojnicima. U slučaju da šaljemo postere s okvirom, koristimo čvrstu peteroslojnu kartonsku kutiju izrađenu po mjeri te poster dodatno zaštitimo mjehurićastom folijom.

Čim pošiljka bude spremna za isporuku, dobit ćete na mail obavijest od GLS-a da je vaša narudžba spremna za prikup te okvirni termin isporuke. Ukoliko vas dostavljač ne nađe na adresi u trenutku isporuke, nazvat će vas te dogovoriti s vama drugi termin ili drugu lokaciju isporuke.

KOJI JE ROK ISPORUKE?

Čim zaprimimo vašu narudžbu, trudimo se što je prije moguće poslati je na vašu adresu. Rok isporuke nam je 3-7 radnih dana, no uvijek ćemo dati sve od sebe kako bismo to sveli na minimum. Ponekad, posebno ako radimo personalizirane postere, isporuka može potrajati 1-2 dana duže, no u tom slučaju vas uvijek obavijestimo o promjenama koje su nastupile.

KOJA JE CIJENA DOSTAVE?

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 EUR. Ukoliko je iznos manji od 40 EUR, cijena dostave iznosi 5 EUR.

 

• POVRATI I ZAMJENE

MORAM LI PLATITI POVRAT PROIZVODA?

Da, kupac snosi trošak povrata proizvoda. U tom slučaju savjetujemo slanje pošiljke uz koju dobijete i kod za praćenje kako biste bili sigurni da je pošiljka sigurno stigla na našu adresu.

KAKO MOGU IZVRŠITI POVRAT?

Ukoliko iz bilo kojeg razloga odlučite vratiti proizvod, potrebno ga je dostaviti na našu adresu u neoštećenom stanju. Adresa za povrat je:

Dilemma Posters
Korzo hrvatskih branitelja 39
51250 Novi Vinodolski

MORAM LI VRATITI PROIZVOD KOJI JE STIGAO OŠTEĆEN?

Ne. Oštećeni proizvod ne trebate vraćati. U slučaju da vam je stigla oštećena pošiljka, potrebno je javiti nam se i prijaviti štetu kako bismo na vrijeme mogli reagirati i poslati vam novu pošiljku.

ŠTO AKO MI JE STIGAO KRIVI PROIZVOD?

Za početak – sorry, sorry sorry! I mi ponekad griješimo. U slučaju da ste primili proizvod koji niste naručili, svakako ćemo dati sve od sebe da u najkraćem mogućem roku ispravimo pogrešku i pošaljemo vam novi, ispravni proizvod. Javite nam se na mail kako bismo vam mogli objasniti daljnju proceduru. Mi snosimo trošak povrata krivo dostavljenog proizvoda. Također snosimo i trošak druge dostave.

KAKO FUNKCIONIRA POVRAT NOVCA?

Nakon što zaprimimo pošiljku koju ste nam vratili, kontaktirat ćemo vas kako bismo od vas zatražili broj računa na koji želite da izvršimo povrat.

• PLAĆANJE

KOJI SU NAČINI PLAĆANJA?

Nudimo tri načina plaćanja:

1) pouzećem prilikom dostave robe od dostavne službe

2) Internet bankarstvom (putem predračuna koji automatski dolazi na e-mali adresu)

3) Paypalom

Ukoliko već posjedujete PayPal račun povezan s ovjerenom i važećom kreditnom ili debitnom karticom, dovoljno je ulogirati se uz pomoć adrese e-pošte i lozinke. Plaćanje se odvija preko sigurnosno zaštićene PayPal stranice, što znači da podaci koje koristite prilikom plaćanja nisu dostupni nikome drugome, već isključivo PayPal-u.

MOGU LI PLATITI KARTICOM?

Nažalost, trenutno nemamo opciju kartičnog plaćanja.

• KUPONI

ZAŠTO MI NE RADI KOD ZA POPUST?

Provjerite da ste točno upisali kod za popust. Postoji opcija da je kod za popust istekao pa vas molim da se u tom slučaju javite na mail, a mi ćemo brzo riješiti problem.

ŠTO AKO SAM ZABORAVILA UNIJETI KOD ZA POPUST?

Ne brinite. Ukoliko primijetite da ste zaboravili unijeti kod za popust, a narudžbu ste već izvršili, ne morate ju otkazivati i naručivati ponovno. Samo nam se javite na mail pa ćemo vam mi obračunati popust.

• PROIZVODI

KAKO FUNKCIONIRAJU PERSONALIZIRANI POSTERI?

Personalizirani posteri vam omogućuju da na postere dodate tekst po vašoj želji. Na posterima koji su već po defaultu personalizirani, prikazat će vam se polje u koje ćete moći unijeti podatke (ime, tekst) po želji. Broj teksta je ograničen, pa ukoliko je potrebno, slobodno u polje Napomene dodaje cijeli tekst i objasnite nam što biste točno htjeli.

Ukoliko želite personalizirati poster koji za to nije predviđen, u većini slučajeva možemo to napraviti, bec dodatnog naplaćivanja. Javite nam se, a mi ćemo vam javiti je li tražena personalizacija moguća.

MOGU LI PROMIJENITI BOJU POSTERA?

Da, na velikom broju naših postera možete zatražiti izmjenu boja. Ta se izmjena ne naplaćuje dodatno.

RADITE LI POSTERE PO NARUDŽBI?

Radimo postere po narudžbi. To se odnosi na postere koji sadrže tekst i eventualno manju i jednostavnu ilustraciju. U tom slučaju, od vas trebamo dobiti točne upute kako biste htjeli da taj poster izgleda – stil postera, boje koje želite, font. Što nam više informacija ponudite, to će biti uspješnija naša realizacija onoga što biste htjeli.

Ne radimo po narudžbi ilustracije ili fotografije.

MOGU LI NARUČITI POSTER U DRUGIM DIMENZIJAMA OD ONIH KOJE SU U PONUDI?

Da, slobodno nam pošaljite mail na: hello@dilemmaposters.com i javite se kako bismo vidjeli koja vas dimenzija zanima i jesmo li u mogućnosti izraditi poster u traženoj dimenziji.

NA KAKVOM PAPIRU TISKATE POSTERE?

Za tisak koristimo premium umjetnički mat papir, 300 g, koji je eco-friendly i otporan na vrijeme što znači da s godinama tisak ne blijedi.

KAKVE OKVIRE KORISTITE?

Imamo više vrste okvira. Klasični okviri su izrađeni od MDF ploče te dolaze u dvije boje – crnoj i bijeloj. Važno je napomenuti da se na ovim okvirima ne nalazi staklo, već za zaštitu koristimo pleksiglas kako bismo bili sigurni da se pošiljka neće strgati tijekom transporta. Uz to, jako puno naših postera ide u dječje sobice pa želimo biti sigurni da neće doći do štete ukoliko okvir padne sa zida. Na stražnjoj strani okvira nalaze se dvije kukice koje omogućuju jednostavno postavljanje postera na zid. Poster se može postaviti okomito i horizontalno.

U ponudi imamo i drvene nosače koje ručno proizvodimo. Riječ je o letvicama s magnetima koje se postave na gornji i donji dio postera. Ovaj tip okvira ne sadrži pleksiglas ni staklo, a vrlo ga je jednostavno za koristiti i postaviti.

Također, u ponudi imamo ručno rađene okvire od punog okvira koji dolaze sa staklom kao zaštitnim slojem. Iz tog ih razloga ne možemo slati, no okvire ne moguće naručiti ako ćete ih osobno preuzeti kod nas u uredu (Korzo hrvatskih branitelja 39, Novi Vinodolski). Za više informacija, slobodno nam se obratite na mail.

KOJE DIMENZIJE POSTERA IMATE?

U ponudi imamo dvije dimenzije okvira: 30x40cm te 50x70cm. Svi posteri dostupni su za naručiti bez okvira i s okvirom, na vama je da odaberete opciju koja vam više odgovara.

OD ČEGA SU IZRAĐENE VREĆE ZA IGRAČKE I RECIKLIRANJE?

Naše su vreće izrađene od dvoslojnog kraft papira koji je iznimno čvrst i teško raskidiv te je 100% ekološki prihvatljiv. Vreće podnose teret do 25 kilograma te ih možete koristiti jako dugo vremena ako ih pravilno održavate.

Dimenzija vreće je: 70 cm x 50 cm x 25 cm.

Za tisak vreća koristimo zahtjevnu metodu, što znači da se svaka vreća tiska zasebno i s puno pažnje. Koristimo najkvalitetniji tisak i boje koje ne sadrže teške metale. Tisak je dugotrajan i koliko god se vreća koristi, tisak na vreći ostaje nepromijenjen.

Vreća je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj.

• SURADNJA

MOGU LI POSTATI BRAND AMBASSADOR?

Uvijek smo zainteresirani za suradnje! Slobodno nam se javi na mail s prijedlogom suradnje, a mi ćemo se potruditi odgovoriti u što kraćem roku.

RADITE LI VELEPRODAJU?

Da. Bilo bi nam jako drago vidjeti naše proizvode u vašem shopu. Za više detalja, molimo da nam se javite na mail: hello@dilemmaposters.com kako bismo dogovorili sve detalje.

SURAĐUJETE LI S ILUSTRATORIMA I UMJETNICIMA?

Daaaa. Jako nam je drago što okupljamo brojne mlade i talentirane ilustratore, dizajnere i umjetnike s kojima surađujemo te prodajemo i njihove radove. Ukoliko si zainteresiran i voljan, bit će nam jako drago ako nam se javiš i predstaviš. Slobodno nam pošalji i neke svoje radove ako želiš.