Za godišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka odlična je prilika za prisjećanje na najljepše trenutke zajedničkog života, ali i za stvaranje novih sjećanja. Na našem webshopu donosimo široku paletu originalnih i personaliziranih poklona za ovu posebnu prigodu. Poseban naglasak stavljamo na naše postere za zid koji su djelo hrvatskih ilustratora i dizajnera, te dolaze uokvireni ili neuokvireni. Personalizacija postera omogućava da dodate posebnu poruku ili datum koji će vam uvijek podsjećati na ovaj poseban dan. Sve naše ilustracije su proizvedene u Hrvatskoj s pažnjom i ljubavlju. Kao dodatnu opciju, nudimo naš poseban omotni papir koji sami proizvodimo u Hrvatskoj, čime ćete napraviti savršen izbor za prezentiranje vašeg poklona na ovaj poseban dan. Osim toga, brza i sigurna dostava u cijeloj Hrvatskoj jamči da će vaš poklon stići na vrijeme za ovaj poseban događaj. Uz naše originalne proizvode i uslugu, vaša godišnjica braka bit će nezaboravna. Pronađite savršen poklon za vašu godišnjicu braka na našem webshopu i proslavite svoju ljubav na poseban način.

Učitaj više

Tajni sastojak super poklona za godišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka možda nije najvažniji dio obljetnica, no jako je lijep detalj i znak pažnje koji će zasigurno izmamiti osmijeh na lice dragoj osobi koju darujete. Poklon ne treba biti skup da ostavi lijep dojam, a nikako nećete pogriješiti ako odaberete poklon koji je personaliziran, osoban i kolji služi kao trajna uspomena.

Svjesni smo da odabir poklona za godišnjicu braka nije jednostavan zadatak – važno je uključiti dosta faktora u kalkuciju poklona koji će ostavit super dojam. Potrebno je znati što se nekome sviđa, što će izmamiti osmijeh na lice i što će ostati kao lijepa uspomena. Zato smo odlučili uskočiti u pomoć i pomoći vam s odabirom.

Zašto odabrati poster kao poklon za godišnjicu braka?

Osim što nije uobičajen i predvidljiv poklon, trajan je znak pažnje koji će zauvijek krasiti životni prostor osobe koju darujete te time biti divna uspomena. Još jedna super vijest? U ponudi imamo više od 300 postera za zid stoga vjerujemo da za svakoga imamo po nešto zanimljivo i prikladno.

Ukoliko ste u nedoumici i ne znate hoće li se određen poklon svidjeti osobi za koju je namijenjen, predlažemo da uzmete u obzir poklanjanje poklon bona koji dolazi u elektronskom obliku. Kupnjom našeg poklon bona, osobi na e-mail stiže poklon bon s posebnim kodom (i personaliziranom porukicom) koji može iskoristiti na našem webhopu. Na taj način, osoba si sama odabire poklon po guštu!

Što mi savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. U ponudi imamo dvije dimenzije postera – manja dimenzija slike za zid iznosi 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete. Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. 

Što nudimo?

Brzo i jednostavno možete naručiti poklon iz našeg webshopa, a paket sigurno i brzo (uz pomoć GLS-a) stiže na vaša vrata. Također možete i poslati poklon na daljinu uz vašu osobnu poruku – mi ćemo diretno poslati paket na adresu osobe koju želite iznenaditi, a paket neće sadržavati račun. Za to imamo i predviđeno polje prilikom naručivanja.

Ne zaboravite na umatanje poklona…

Osim slanja paketa direktno na adresu osobe koju darujete, nudimo i opciju umatanja poklona za poklon za godišnjicu braka – i to s našim vlastitim omotnim papirom koji proizvodimo u Hrvatskoj.

… i na personaliziranu čestitku!

Uz to, ne zaboravite odabrati jednu od naših čestitki koju ćemo uklopiti u paket kako bi osobu mogli iznenaditi s personaliziranom porukicom koju ćemo za vas drage volje ispisati.

Kategorije