Poklon bon

Poklon s kojim nikada ne možeš pogriješiti.

U slučaju da želiš razveseliti dragu osobu, a pritom ne fulati u odabiru ili ti pak nedostaje mrrrrvica inspiracije, vjeruj nam na riječ – Dilemma Posters poklon bon savršena je opcija.

Na brz i jednostavan način možeš iznenaditi dragu osobu genijalnim poklonom jer se na Dilemma Posters webshopu uvijek može pronaći nešto po vlastitom guštu.

Razveseli i uljepšaj nekome dan – naruči poklon bon.

Obriši
Cijena:
17.00 150.00 

Opis

Iznenađenje, iznenađenjeee!

Proces naručivanja poklon bona putem webshopa jako je jednostavan i brz! Princip je isti kao kada naručujete bilo koji naš proizvod – odaberete opciju (u ovom slučaju iznos poklon bona), ispunite sva polja, točnije unesete e-mail osobe koju darujete, vaše ime da se zna od koga je poklon bon, porukicu ili čestitku po želji te datum kada želite da bude dostava. Čim dodate u košaricu poklon bon i izvršite narudžbu, osobi kojoj ste ga namijenili stići će e-mail s obaviješću da se može iskoristiti poklon bon na Dilemma Posters webshopu.

* Ukoliko se ne iskoristi cijeli iznos poklona bona, prilikom sljedeće narudžbe ukupni će iznos biti umanjen za preostali iznos (potrebno je samo ponovno iskoristiti kod). Isto tako, ukoliko se prilikom korištenja poklon bona prekorači navedeni iznos, plaća se samo razlika u iznosu.