Dječji posteri

Dječji posteri su uvijek ‘in’. A osim dekoracije biti i poruka koju roditelji odašilju svome djetetu o tome što ona ili on mogu biti kad odrastu. Diskretne poruke poticanja njihovog osobnog razvoja na šarmantnim posterima donose pozitivnu poruku koja će krasiti sobucu vaših najmlađih. Sjajan su način da dodate malo boje i zabave u sobu vašeg djeteta. Naša kolekcija dječjih postera proizvedena je u Hrvatskoj i osmišljena je od strane kreativnih dizajnera i ilustratora, koji su inspirirani dječjim svijetom. Svi naši dječji posteri su izrađeni od kvalitetnog papira i tiskani su s posebnom pažnjom na detalje. Personalizirani dječji posteri su posebna poslastica u našoj kolekciji. Omogućavaju vam da stvorite jedinstven i personaliziran dar za vaše dijete. Naši dizajneri mogu dodati ime vašeg djeteta, omiljene likove iz crtića, a možete birati i boje koje se najbolje uklapaju u prostoriju. Također, naši personalizirani posteri su savršen poklon za rođendane, krštenja i druge posebne prigode. Također su vrlo jednostavni za upotrebu. Jednostavno ih objesite na zid pomoću okvira ili našeg makgnetnog drvenog držača koji je ručni rad. Naši dječji posteri dolaze u različitim veličinama i dizajnima, tako da se lako mogu uklopiti u bilo koji prostor. U našoj kolekciji možete pronaći dječje postere s različitim temama, kao što su životinje, svemir, sport, priroda i mnoge druge. Svi naši posteri su dizajnirani s puuuno ljubavi i pažnje.  

Učitaj više

Najslađi dječji posteri nalaze se kod..

…nas! 🙂 Dječji posteri iznimno su popularna kategorija proizvoda na našem webshopu. Radi se o ilustracijama koje su namijenjene najmlađim članovima obitelji, a koje će oživjeti svaku dječju sobu. Svi dječji posteri su djelo talentiranih hrvatskih ilustratora i dizajnera koji su svojom kreativnošću i maštovitošću uspjeli stvoriti prekrasne ilustracije koje će se svidjeti i roditeljima i djeci.

Dizajn i personalizacija

Većina postera koje nudimo može se personalizirati, što znači da imate mogućnost dodati ime vašeg djeteta ili neku posebnu poruku koja će oplemeniti ilustraciju. Naši dizajneri će se pobrinuti da personalizacija bude u skladu s dizajnom i stilom postojećeg postera, tako da će vaša personalizirana ilustracija izgledati kao da je napravljena samo za vas. Korištenje visokokvalitetnih tiskarskih tehnika i papira osigurava dugotrajnost proizvoda, tako da će ilustracije trajati dugo godina.

Raznolikost ponude

Na našem webshopu možete pronaći postere raznih motiva, od slatkih životinja i likova iz bajki, do edukativnih ilustracija i karti svijeta. Svaki poster je originalan i specifičan, a dostupan je u različitim veličinama i stilovima. Za svakog mališana i njegov ukus, sigurno će se pronaći nešto zanimljivo i zabavno. Nudimo širok izbor postera za različite dobne skupine i interese, tako da će svako dijete pronaći nešto što će ga usrećiti.

Dječji posteri su divan način da ukrasite dječju sobu i uveselite najmlađe ukućane. Personalizacija čini ovu kategoriju još posebnijom, dok visoka kvaliteta dizajna i proizvodnje jamče dugotrajnost i trajnost proizvoda. Kupnjom dječjih postera podržavate lokalne umjetnike i dizajnere, a istovremeno imate priliku uljepšati sobicu vašeg djeteta.

Kategorije