Za rođendan

Svi smo se mi našli u situaciji da jednostavno ne znamo što pokloniti nekome za rođendan. Ili se poznajete toliko tugo da ste jednostavno „ispucali“ sve ideje ili se pak ne poznajete dovoljno, ali ne želite biti ona osoba s čokoladom i vinom. Možda želite iznenaditi nekoga jednim posve originalnim poklonom jer su vam dosadile sve već viđene varijante. E, pa imamo divne prijedloge za vas - i to poklon za svakoga!

Učitaj više

Tajni sastojak svakog dobrog poklona za rođendan

Svi smo se barem jednom našli u situaciji da jednostavno ne znamo što pokloniti nekome za rođendan. Ili se poznajete toliko dugo da ste „ispucali“ sve ideje ili se pak ne poznajete dovoljno, ali ne želite biti ona osoba s čokoladom i vinom. Možda želite iznenaditi nekoga jednim posve originalnim poklonom jer su vam dosadili parfemi, cvijeće i slične već viđene varijante.

Nije uvijek lako odabrati idealan poklon za rođendan (pogotovo kada su u pitanju oni izbirljivi koje je teško oduševiti), a da uz to odgovara vašem budžetu – mislimo da se na avionsku kartu za Bali nitko ne bi požalio.

Ako niste jedna od onih kreativnih osoba koja će stvar uzeti u svoje ruke i izraditi neki unikatan poklon, teško je pronaći savršen poklon koji će uz sve to još biti i osoban i drugačiji od drugih. I taman kad pomislite da biste se najrađe pokrili preko glave i prepustili da ovaj posao odradi netko drugi, mi smo osmislili savršene poklone za sve uzraste.

Na što paziti prilikom odabira poklona za ročkas?

Iskreno, nije isto kupujete li poklon ženi ili muškarcu, prijateljima ili partnerima, djetetu ili nekom tko slavi jubilarni pedeseti rođendan. Puno je stvari o kojima treba voditi računa. Zašto je poster super poklon? Osim što nije uobičajen i predvidljiv, trajan je znak pažnje koji će zauvijek krasiti životni prostor osobe koju darujete te time biti divna uspomena. Još jedna super vijest? U ponudi imamo više od 300 postera za zid stoga vjerujemo da za svakoga imamo po nešto zanimljivo i prikladno.

Poklon bon u slučaju kad ne znate što pokloniti?

Apsolutno. Ukoliko ste u nedoumici i ne znate hoće li se određen poklon svidjeti osobi za koju je namijenjen, predlažemo da uzmete u obzir poklanjanje poklon bona koji dolazi u elektronskom obliku. Kupnjom našeg poklon bona, osobi na e-mail stiže poklon bon s posebnim kodom (i personaliziranom porukicom) koji može iskoristiti na našem webhopu. Na taj način, osoba si sama odabire poklon po svom guštu!

Što mi savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda iz kategorije Poklon za rođendan, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. U ponudi imamo dvije dimenzije postera – manja dimenzija slike za zid iznosi 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete. Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. Pregledajte našu ponudu te nam se slobodno javite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Brza i sigurna dostava

Brzo i jednostavno možete naručiti poklon iz našeg webshopa, a paket sigurno i brzo (uz pomoć GLS-a) stiže na vaša vrata. Također možete i poslati poklon na daljinu uz vašu osobnu poruku – mi ćemo diretno poslati paket na adresu osobe koju želite iznenaditi, a paket neće sadržavati račun. Za to imamo i predviđeno polje prilikom naručivanja.

Ne zaboravite na personaliziranu čestitku!

Osim slanja paketa direktno na adresu osobe koju darujete, nudimo i opciju umatanja poklona – i to s našim vlastitim omotnim papirom koji proizvodimo u Hrvatskoj. Uz to, ne zaboravite odabrati jednu od naših čestitki koju ćemo uklopiti u paket kako bi osobu mogli iznenaditi s personaliziranom porukicom koju ćemo za vas drage volje ispisati.

Kategorije