O namaFOTO: Kristina Rogić Unta <3 

Kako su nastali naši posteri, kako se rodio Dilemma Posters brand?

Naša priča

U prosincu 2014. godine nastao je brend Dilemma Posters, tada samo simpa hobi sa simpa imenom. Spoj mog imena i partnerovog prezimena čini riječ za koju smo znali da će super predstavljati naš brend. Ideja se rodila u 15 minuta slobodnog vremena i nešto sitno kuna koje smo tog dana odlučili uložiti u pokretanje Dilemme. Da ne ispadne da je sve bilo easy peasy, odmah nakon toga je uslijedio period u kojem nam je ured postao drugi dom. 

Danas, imamo vlastitu proizvodnju i, najvažnije od svega, brend kojem veliki broj ljudi vjeruje. Osim online shopa i distribucijske mreže diljem Hrvatske, prije tri smo se godine proširili na američko tržište – naši proizvodi krase online police najvećeg američkog dućana za uređenje interijera Wayfair te onog specijaliziranog za djecu, Project Nursery.

Ove smo godine napravili jako važnu stvar. Okupili smo talentirane ilustratore i ilustratorice, dizajnere i dizajnerice, umjetnike i umjetnice iz Hrvatske te zajedno nadogradili naš brend. Stvorili smo prvu platformu koja okuplja, njeguje, prodaje i podržava radove talentiranih kreativaca. 

Na prvi pogled, puno se toga promijenilo i put je bio sve samo ne ovakav kakvim smo ga zamišljali, ali sve bitne stvari su ostale iste – naša vizija, prioriteti i način na koji vodimo brend.

Naša vizija

Okupiti hrvatske ilustratore i dizajnere na jednom mjestu te upotpuniti zidove njihovim radovima po pristupačnim cijenama bila je vizija našeg brenda od samog početka. Umjetnost, uvijek i svugdje.

Trebalo nam je pet godina da realiziramo našu ideju s početka priče, ali za najbolje stvari u životu ionako treba vremena. Ne vjerujemo u brzi rast i ne vodimo se time. Vjerujemo kako odličan dizajn i umjetnost usrećuju ljude i čine pomak. Vjerujemo kako su kvalitetan proizvod i iskren odnos s kupcima najbitnije stavke na kojem se treba temeljiti brend. I iskreno vjerujemo kako, u poslu i životu, uvijek treba težiti boljem, ne višem.