Za prijatelja

Poklon za prijatelja... Ukoliko ste u potrazi za super poklonom kojim ćete iznenaditi svog prijatelja, sastavili smo za vas neke od naših favorita kako bismo vam olakšali odabir.

Učitaj više

Što sadrži super poklon za prijatelja?

Darivanje prijatelja iz nekog razloga zna predstavljati zahtjevan zadatak stoga potraga postane stresna. Ono što često zaboravljamo je da prijatelji ne traže poklon koji ste izrađivali mjesecima, odnosno neće se uvrijediti ako mu poklonite konkretnu stvar koji može odmah može koristiti. Prije nego što krenete u potragu, definirajte što vaš prijatelj voli i što mu treba. Parfem, novčanik ili čarape su neke stvari koje većina uvijek kupi kada nema druge ideje – i nisu to loši pokloni, ali ako ste ih već ispucali, nemojte se ponavljati.

Što mi savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. U ponudi imamo dvije dimenzije postera – manja dimenzija slike za zid iznosi 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete. Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. 

Što nudimo?

Brzo i jednostavno možete naručiti poklon iz našeg webshopa, a paket sigurno i brzo (uz pomoć GLS-a) stiže na vaša vrata. Također možete i poslati poklon na daljinu uz vašu osobnu poruku – mi ćemo diretno poslati paket na adresu osobe koju želite iznenaditi, a paket neće sadržavati račun. Za to imamo i predviđeno polje prilikom naručivanja.

Ne zaboravite na umatanje poklona…

Osim slanja paketa direktno na adresu osobe koju darujete, nudimo i opciju umatanja poklona – i to s našim vlastitim omotnim papirom koji proizvodimo u Hrvatskoj.

… i na personaliziranu čestitku!

Uz to, ne zaboravite odabrati jednu od naših čestitki koju ćemo uklopiti u paket kako bi osobu mogli iznenaditi s personaliziranom porukicom koju ćemo za vas drage volje ispisati.

Kategorije