Za krštenje

Ako ste pozvani na taj velik i važan dan za cijelu obitelj i tražite poseban poklon za kršenje, nadamo se da će vam naša kolekcija pomoći u odabiru. Zasigurno ciljate na poklon za krštenje koji će bebi i roditeljima ostati kao trajna uspomena i najljepši podsjetnik na taj dan. Dakle, tražite nešto dirljivo i emotivno. Srećom, imamo raznovrsne proizvode koji će oduševiti sve koji traže originalan i personaliziran poklon za krštenje. U fokusu su posteri za zid koje su kreirali hrvatski ilustratori i dizajneri, a dolaze uokvireni ili neuokvireni, što daje kupcima više mogućnosti za prilagođavanje njihovim željama i potrebama. Svi posteri mogu se personalizirati, što znači da kupci mogu dodati ime djeteta, datum krštenja i druge osobne detalje, stvarajući tako unikatan poklon koji će biti dragocjen za cijeli život. Osim toga, svi naši proizvodi su proizvedeni u Hrvatskoj, što znači da su originalni i specifični te nositelji autentičnog hrvatskog dizajna. Vjerujemo da su naši proizvodi idealni za sve one koji traže unikatane i posebne poklone za krštenje.

Učitaj više

Važnost poklona za krštenje

Krštenje djeteta velik je i važan događaj za roditelje, obitelj i kumove. Običaj je i da uzvanici daruju krštenike. Ako ste samo uzvanik, imate nešto lakši zadatak pri odabiru poklona, no s obzirom da kumovi imaju značajniju ulogu, njih čeka veća odgovornost. Samim time, imaju teži zadatak kad je riječ o odabiru poklona za krštenje svog kumčeta. Cilj je pokloniti nešto što će trajati zauvijek i biti podsjetnik na taj važan dan, no što će također imati i sentimentalnu vrijednost.

Kakav poklon pokloniti?

Prije nego krenete u samu potragu za poklonom, potrebno je odlučiti koji tip poklona želite pokloniti. Želite li pokloniti poklon koji će biti uspomena na sam dan krštenja i koji će se koristiti za vrijeme djetetovog djetinjstva ili želite pokloniti poklon koji će se koristiti kad dijete odraste. Originalnost će uvijek dobro proći, kreativnom i personaliziranom poklonu razveselit će se baš svatko.

Personalizirano je uvijek super ideja!

Kako bi poklon za krštenje bio emotivan poklon kojeg će roditelj i beba rado čuvati i prisjećati ga se tijekom svog života, najbolja opcija je odabrati personalizirani poklon. Upravo iz tog razloga, u ponudi imamo poster koji sadrži sve važne informacije kao spomen na važan dan – ime bebe te datum rođenja / krštenja.

Uvijek možemo po potrebi dodati i ime osobe koja daruje poklon kako bi uspomena bila još ljepša. Osim što će ovakav poster uljepšati zid dječje sobice, provjereno će izmamiti roditeljima osmijeh na lice. Najveća prednost ovakvog poklona jest što je prikladan i za djevojčice i za dječake.

Što mi savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda iz kategorije Poklon za kršenje, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. U ponudi imamo dvije dimenzije postera – manja dimenzija slike za zid iznosi 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete.

Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. Pregledajte našu ponudu te nam se slobodno javite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Kategorije