Za vjenčanje

Kad je poklon za vjenčanje u pitanju, lijepo je pokloniti nešto osobno i drugačije. To je dan kojeg se treba sjećati pa zamrznite to sjećanje u jednom originalnom poklonu. Mi smo vam odlučili olakšati posao i napraviti prijedlog slatkih, dirljivih i originalnih poklona za vjenčanje za koje vjerujemo da će trajati vječno.

Učitaj više

Tajni sastojak svakog poklona za vjenčanje

Prije ili kasnije, svi se nađemo u situaciji da smo pozvani na svadbu i ne znamo čime bismo darovali mladence. Svjesni smo da se radi o jednom od najvažnijih slavlja u životu para koji uplovljava u bračnu luku, a kao uzvanici želimo da naš poklon ostane u lijepom sjećanju. Izbora je zaista mnogo, no ono što čini najveću razliku je – personalizirani poklon za vjenčanje. Znak pažnje kojim ćete istaknuti posebnost tog dana te ostaviti trajnu uspomenu. Dakle, uz originalnost poklona, važno je uzeti u obzir i mogućnost personalizacije dara. I tu dolazimo do glavnog pitanja:

Kako odabrati savršen poklon?

Za početak, potrebno je ustanoviti koliko dobro poznajete mladence i znate li točno ono što žele ili što im treba. U tom slučaju, vašim je nedoumicama došao kraj, a u protivnom, potrebno je pronaći i odabrati poklon koji ćete izazvati emociju i uljepšati njihov dan. Jedna od ideja za originalan poklon za vjenčanje koji će ostati u sjećanju mladenaca je slika za zid ili umjetnina. Ako niste sigurni u ukus mladenaca, savjetujemo da ne riskirate sa skupocjenim umjetninama jer postoje velike šanse da potrošite mnogo novaca, a mladencima se poklon na kraju ne svidi. Upravo iz tog razloga, postoje slike za zid koje će svakako uljepšati životni prostor mladenaca i podsjećati ih na vas i na njihov važan dan, a koje su unutar svačijeg budžeta. Ovakav poklon zaista može desetljećima služiti kao ukras i lijep podsjetnik, trajna je uspomena i lijep znak pažnje.

Sitnice koje znače…

Lijepe uspomene još su draže kada ih možemo na neki način i “uokviriti”. Ne treba smetnuti s uma kako je smisao svega da taj dan budete uz mladence, proslavite s njima njihov dan te da stvorite lijepe trenutke i uspomene kojih ćete se sjećati cijeli život. Ne zaboravite, poziv na vjenčanje je prije svega poziv na druženje, a ne poziv na darivanje. No, svakako je lijep i poseban osjećaj kad nakon nekog vremena pogledate sliku koji stoji na zidu vašeg domu i prisjetite se dragih ljudi i lijepih uspomena.

Što mi savjetujemo?

Prilikom odabira bilo kojeg našeg proizvoda iz kategorije Poklon za vjenčanje, imajte na umu da gotovo svaki možemo personalizirati prema vašoj želji, promijeniti boju i napraviti male korekcije. Ukoliko je životni prostor mladenaca manji, nudimo manju dimenziju slike za zid: 30×40 cm, a ukoliko je riječ o veće životnom prostoru ili jednostavno želite pokloniti zaista velik poklon, imamo i dostupnu dimenziju 50×70 cm. Obje dimenzije doalze s opcijom bez okvira ili s okvirom, vi odabirete. Slika bez okvira vam stiže u crnoj elegantnoj tubi, sigurno zapakirana, a slika s okvirom vam stiže u bijeloj ili crnoj varijatni okvira s pleksiglasom kao zaštitom i sastavnim dijelom okvira te u kutiji koja je izrađena po mjeri. Pregledajte našu ponudu te nam se slobodno javite ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica.

Kategorije