Think Outside The Box poster

Za originalu ideju ovog postera zaslužan je dizajner Ivan DIlberović. Ovaj je poster postao jedan od naših naprodavanijih postera, ne samo u Hrvatskoj nego i na stranom tržištu. Dolazi samo u dimenziji 50x70cm.

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Dimenzija: 50x70cm (bez slova koja izviru iz okvira)

• Poster dolazi uokviren sa slovima koja izviru izvan njega

• Dizajnirano i proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

 

Cijena:
31.00 

Opis

Think Outside The Box – svjetski bestseller i motivacijski poster za zid

Moderan dom – moderni posteri za zid!

Uz pomoć postera za zid vrlo brzo i jednostavno možeš preurediti dom po svom guštu! Naš širok asortiman postera uključuje razne tematike – od motivacijskih, tipografskih, personaliziranih, kuhinjskih, šarenih pa sve do minimalističkih i apstraktnih postera. You name it, we’ve got it! Jer tvoj zid to zaslužuje. 

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.