Less Is More poster

Ako stojiš ispred njega, poster će ti djelovati posve prazno. Do te mjere da ćeš možda i pomisliti da je riječ o praznom komadu papira. No čim se pomakneš, svjetlost će stvoriti poruku koju vidiš na slici. I tad više ništa neće biti isto.

Ovo je naša interpretacija uzrečice koju često primjenjujemo u životu i poslu. Doslovnije od ovoga nismo mogli. Ponosni smo na ovaj naš rad i veseli nas ako ćemo njime uspjeti razveseliti još neku minimalističku dušu.

Poster dolazi u dvije dimenzije, iskljulivo s bijelim okvirom ili bez njega. U niže navedenim poljima odaberi tražene opcije kako bi se automatski prikazala cijena.

————————————————–

• 200g mat papir + UV folija / 100% ekološki prihvatljiv

• Opcije: uokviren / neuokviren

• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 40 eura

Obriši
Cijena:
17.00 38.00 

Opis

Less Is More minimalistički poster za zid

Moderan dom – moderni posteri za zid!

Uz pomoć postera za zid vrlo brzo i jednostavno možeš preurediti dom po svom guštu! Naš širok asortiman postera uključuje razne tematike – od motivacijskih, tipografskih, personaliziranih, kuhinjskih, šarenih pa sve do minimalističkih i apstraktnih postera. You name it, we’ve got it! Jer tvoj zid to zaslužuje. 

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.