Personalizirani obiteljski portret

Personalizirani obiteljski portret bit će najljepši poklon koji će se ovog Božića naći ispod bora. Razveselit će baš sve članove obitelji. <3

Nakon što dodate proizvod u košaricu i odete jedan korak dalje, prilikom plaćanja moći ćete nam naznačiti sve detalje u polju Napomena. Ukoliko želite da članovi obitelji izgledaju drugačije nego što su prikazani na slici (npr. malo dijete u naručju, osoba u kolicima, detalji koje želite da prikažemo i sl.) naznačite nam u Napomeni. Cijena ilustriranja člana po mjeri iznosi 5 EUR te uključuje preview koji vam šaljemo prije nego otisnemo poster.

P.S. Znamo da su i ljubimci dio obitelji. Vrlo rado ćemo i njih uključiti u ilustraciju. U tom slučaju, potrebno nam je poslati informaciju o kojem je ljubimcu riječ, boju i okvirnu veličinu vašeg ljubimca. Možete nam poslati i fotografiju. Cijena ilustiranja kućnih ljubimaca iznosi 5 EUR te uključuje preview koji vam šaljemo prije nego otisnemo poster.

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Opcije: uokviren / neuokviren

• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 40 eura

Obriši
Product total
Options total
Grand total
Cijena:
17.00 38.00 

Opis

Personalizirani božićni obiteljski portret

Najljepši poklon ispod bora – personalizirani obiteljski portret. <3

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.