Pokloni

Kada tražite savršen poklon za nekoga posebnog, zašto ne razmislite o odabiru nečega što je proizvedeno u Hrvatskoj od strane mladih, talentiranih kreativaca? Osim što ćete podržati domaću proizvodnju, takvi pokloni imaju posebnu vrijednost jer je jedinstven i ima priču. Pažljivo odabrani pokloni za sve prigode će zasigurno izmamiti osmijeh na licima vaših bližnjih, jer predstavljaju nešto posebno i jedinstveno. Poklonite nešto što nećete naći u svakoj trgovini, kao što su personalizirani predmeti ili umjetnička djela. Naša kategorija poklona sadrži veliki izbor proizvoda koji će zadovoljiti različite ukuse i potrebe. U ponudi imamo originalne slike za zid, praktične predmete za kućanstvo i slatke proizvode za najmlađe. Svi proizvodi su dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj od strane domaćih ilustratora i dizajnera.  

Učitaj više

Dobrodošli u našu kategoriju poklona! Svi naši pokloni su proizvedeni u Hrvatskoj i rađeni su od strane talentiranih hrvatskih ilustratora i dizajnera. Većina naših proizvoda se može personalizirati, tako da možete stvoriti nezaboravni i jedinstveni poklon za vaše najmilije.

Personalizirani pokloni

Naši personalizirani pokloni uključuju slike za zid za svaku prigodu, dolaze s okvirom ili bez njega, korisne proizvode za dom, kreativne proizvode za djecu. Gotovo svaki od ovih proizvoda ima svoj dizajn koji može biti prilagođen po vašoj želji. Na taj način stvarate poseban i personalizirani poklon za nekog posebnog u vašem životu.

Umjetnička djela

Naša kolekcija umjetničkih djela je savršen izbor za one koji traže nešto posebno. Svi pokloni su ručno oslikaneiod strane talentiranih hrvatskih umjetnika, te su jedinstveni i originalni. Odaberite iz naše raznolike ponude slika koje će oplemeniti svaki prostor.

Slatki pokloni za mališane

Za one koji traže slatke poklone za najmlađe, naša kolekcija uključuje personalizirane slatkiše i slatke setove za izradu kolača. Slatki pokloni su idealni za rođendane, božićne poklone ili bilo koju drugu prigodu. Naši slatkiši su proizvedeni u Hrvatskoj te će zadovoljiti ukuse i želje svih malih sladokusaca.

Svi naši proizvodi su proizvedeni u Hrvatskoj od strane talentiranih hrvatskih ilustratora i dizajnera. Izaberite savršen poklon za vaše najmilije i stvorite nezaboravne uspomene.

Kategorije