7 originalnih i personaliziranih poklona u 2023. godini

U moru ideja i proizvoda, pronaći originalan i personalizirani poklon za drage ljude i važne prigode vrlo često može biti težak zadatak. Izbora je mnogo, no ono što vi želite je odabrati unikatan poklon koji će ostaviti trag i koji će izmamiti osmijeh na lice osobi kojoj ga darujete. Poklon mora biti personaliziran i emotivan kako bi zaista ostavio snažan dojam i kako biste znali da će biti rado korišten. Najvažnija stvar prilikom odabira je znati što se osobi sviđa, no ukoliko niste sigurni, dopustite da vam predstavimo naše prijedloge za važne prigode koje smo pomno odabrali za vas. Pa krenimo redom.

Top 7 personaliziranih poklona za sve važne prigode

Personalizirani poklon za vjenčanje

Kad je poklon za vjenčanje u pitanju, lijepo je pokloniti nešto osobno i drugačije. To je dan kojeg se treba sjećati pa zamrznite to sjećanje u jednom originalnom poklonu. Mi smo vam odlučili olakšati posao i napraviti prijedlog slatkih, dirljivih i originalnih poklona za vjenčanje za koje vjerujemo da će trajati vječno.

Za početak, tu je naš najprodavaniji proizvod – Fingerprint poster koji personaliziramo za vas dodajući imena i datum.

 

Personalizirani poklon za krštenje

Ako ste pozvani na taj velik i važan dan za cijelu obitelj, u potrazi ste za poklonom koji će biti poseban i drugačiji. Zasigurno ciljate na poklon za krštenje koji će bebi i roditeljima ostati kao trajna uspomena i najljepši podsjetnik na taj dan. Dakle, tražite nešto dirljivo i emotivno. Mislimo da imamo nešto za vas!

Personalizirani poklon za rođenje djeteta

Dolazak bebe na svijet velik je događaj. Promijenila se jedna obitelj, proširila se i rastegnula, ali promijenio se i svijet – i on je postao bogatiji za jednoga člana. Stoga, poklon mora biti originalan, trajan i osoban. Evo i naših prijedloga!

Personalizirani poklon za mamu

Poklon za mamu. Mora biti emotivan. Mora biti osoban. Mora biti poseban. Točka. Imamo nešto upravo takvo…

Personalizirani poklon za useljenje

Preseljenje uvijek podrazumijeva neki novi početak – možda je riječ o početku zajedničkog života mladoga para ili se jedna obitelj počela širiti pa joj je stari stan postao pretijesan, a možda se neka ptičica istisnula iz gnijezda i odlučila osamostaliti. Svi smo mi barem jednom bili pozvani obilježiti jedan takav događaj kao što je preseljenje i svi smo izvrtjeli isto pitanje u glavi – „Što ćemo pokloniti?“. Kako ne biste u goste otišli praznih ruku, evo koji je naš prijedlog.