Hvala vam, znanstvenici: Nikola Tesla | poster koji svijeti u mraku

Na dnevnom svjetlu to je super ilustriran poster Nikole Tesle, no kad padne mrak i prostorom zavlada tama, on pokaže svoju čaroliju. Umjesto Teslinog portreta, posterom zavlada stilizirani prikaz munje. Svijetli u mraku!

Ovim smo projektom htjeli reći hvala znanstvenicima čija su postignuća promijenila svijet. Nadamo se da će inspirirati mlade sanjare da ostvaruju svoje ideje, da postanu buntovnici ispred svog vremena, da budu autentični u svijetu koji veliča površnost.

Ilustrirao: Ivan Dilberović

————————————————–

• Dimenzija: poster dolazi samo u dimenziji 30x40cm

• Ilustracija svijetli u mraku

• Savjet: za što bolji rezultat, preko dana poster izložite što većem izvoru svijetla,

a preko noći ga postavite u prostoiju u kojoj je potpuni mrak

• Specifikacija: 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 40 eura

Obriši
Cijena:
17.00 38.00 

Opis

Nikola Tesla – poster za zid koji svijetli u mraku!

Moderan dom – moderni posteri za zid!

Uz pomoć postera za zid vrlo brzo i jednostavno možeš preurediti dom po svom guštu! Naš širok asortiman postera uključuje razne tematike – od motivacijskih, tipografskih, personaliziranih, kuhinjskih, šarenih pa sve do minimalističkih i apstraktnih postera. You name it, we’ve got it! Jer tvoj zid to zaslužuje. 

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.