Top 5 originalnih poklona za vjenčanje koji će oduševiti mladence

Kupiti savršen poklon za vjenčanje pravi je izazov! Svi vi koji ste se našli u toj situaciji znate da može izazvati popriličnu glavobolju (pogotovo ako ste kum ili kuma, to tek nije lak zadatak).

Uvijek možete dati novac ili pokloniti neku korisnu stvar poput pegle, ali ako želite izaći iz okvira, morat ćete se malo više potruditi. Ne zaboravimo na budžet koji je često kamen spoticanja kada je u pitanju kupnja idealnog poklona. 

Lijepo je pokloniti nešto osobno i drugačije, pogotovo kada je u pitanju jedan takav dan koji se vječno pamti. Voljeli bi da se i poklon isto tako pamti, da ne završi negdje na tavanu zatrpan drugim beskorisnim stvarima. Voljeli bi da nema rok trajanja (novci će se jednom potrošiti, a pegla pokvariti) i da za 30, 40, 50 godina jednako tako izmami mladencima osmijeh na lice.

To je dan kojeg se treba sjećati pa zamrznite to sjećanje u jednom originalnom poklonu!

Mi smo vam odlučili olakšati posao i napraviti popis slatkih, dirljivih i originalnih poklona za vjenčanje za koje vjerujemo da će trajati vječno.

Top 5 poklona za vjenčanje koji će izmamiti mladencima osmijeh na lice

1. Neka bude personalizirano

dva uokvirna postera za vjencanje povezana i spojena konopom

Jedan od nepogrešivih odabira svakako su personalizirani pokloni (mislimo da stvarno ne može osobnije od toga, osim ako niste jedan od onih kreativaca koji će „stvari preuzeti u svoje ruke“).

Nudimo vam dva personalizirana postera za mladence – Fingerprint poster i Poster zauvijek zajedno.

Poprilično je fascinantno da ne postoje dva potpuno identična otiska prsta na svijetu, da je taj raspored linija na našim prstima zapravo jamac naše posebnosti i identiteta. Takve dvije posebne jedinke metaforički se stapaju upravo samim činom ženidbe, a na našem posteru spajaju se i doslovno! Spajaju se te papilarne linije, prožimaju i postaju jedno – neodvojive i nerazlučive (baš kao i naši mladenci).

Njihovi spojeni otisci prstiju oblikuju srce – može li simboličnije od toga? I ostat će tako, zauvijek spojeni na našem posteru s ispisanim imenima i odgovarajućim datumom. Mislimo da s ovim poklonom stvarno ne možete pogriješiti jer ne postoji ljubavniji poklon od ovoga!

Drugi naš poster sastoji se od dva dijela koja su povezana konopom – riječ je o posterima koje nitko ne može rastaviti. Dva odvojena  postera postaju jedan – opet malo simbolike! I naši su se posteri izgleda oženili. Izašli su iz svojih okvira (doslovno) i pružili si ruke.

Na dnu postera također dolaze ispisana imena mladenaca i datum njihovog najvažnijeg dana.

Ovi posteri su ujedno i originalan detalj za dom novopečenog bračnog para – mogu krasiti njihovu spavaću sobu, ali i dnevni boravak. Na njima je da pronađu idealan kutak za ovaj simbol njihove ljubavi.

2. Posteri s ljubavnim citatima

poster s citatom naslonjen na zid

Ljubav je jedan od onih osjećaja koje je teško  iskazati riječima. Nismo svi dovoljno vješti poput pjesnik da izbacimo iz rukava pokoji stih i time očaramo voljenu osobu. Uglavnom smo s riječima škrti, skrivamo osjećaje, a kada ih i trebamo izraziti, zamuckujemo.

Naši posteri su ipak odvažniji. Oni se ne boje osjećaja, oni ne zamuckuju niti se rumene kada ne treba. Oni jasno kažu što misle i jasno daju nekome do znanja da ga stvarno vole. Treba biti poput njih (jer život je prekratak za skrivanje).

Mladenci su jasno pokazali svijetu da se vole, oni ljubav ne skrivaju baš poput naših postera i zato su idealna kombinacija.

Poster s prekrasnim ljubavnim citatom veličat će njihovu ljubav, voljet će ga oni, a zasigurno i njihovi zidovi. Vole se zidovi i posteri, to smo davno provjerili.

Što je drugo vjenčanje nego hvalospjev ljubavi pa neka takav bude i poklon!

Kod nas ćete pronaći poster s citatom jednog od najvećih književnika svih vremena – W. Shakespearea. Autora iz čijeg je pera proizašao najpoznatiji ljubavni par svih vremena! Pronaći ćete poster s riječima F. Scotta Fitzgeralda, Audrey Hepburn i Johnnyja Casha. Pa pogledajte što su ti ljudi velikog imena rekli o nečem još većem.

Ne morate se brinuti, nema patetike – samo krasnoće!

3. Dizajnerski ljubavni posteri

dva uokvirena postera koji funkcioniraju kao cjelina

Ovo je za one koji se više vole izraziti slikom jer dobro znamo da slika govori tisuću riječi. Nekada ni riječi nisu dovoljne (pogotovo kada je u pitanju ljubav)

Mi smo pobrinuli i za to! Naši divni mladi dizajneri napravili su prekrasne ljubavne ilustracije koje odišu jednostavnošću i iz kojih pršte ljubavne iskrice.

Naša draga Klasja Habjan ilustrirala je poster sa zaljubljenim pingvinima. Riječ je o dva postera koji su postali jedan – baš kao i Zauvijek zajedno poster. Pingvini su se malo protegnuli i spojili se u jednom neraskidivom zagrljaju.

Talentirana ilustratorica Lara Žigić ilustrirala je tri preslatka postera za sve zaljubljene. Love ilustraciju, This is us poster i Dvije male ptičice. Teško nam se odlučiti koji je najslađi.

Pa ako su vaši mladenci jedan od onih parove koji vole postere i dobar hrvatski dizajn, vaš je poklon za vjenčanje riješen!

4. Dilemma + Journal ljubavni set

poster s tekstom uokviren i naslonjen na zid

Suradnja sa Journalom donijela nam je nešto stvarno super – cijeli mali ljubavni komplet! Tu su posteri Make love great again i jedan u malo izmijenjenoj varijanti s prekriženim great i točkom na drugom mjestu (mislimo da sami možete zaključiti gdje).

Uz to i šalice za vaše, ali i naše, drage mladence u kojima će zasigurno popiti svoju prvu jutarnju bračnu kavu. Zapravo je riječ o malim rustikalnim lončićima koji su dobili svoju modernu varijantu.

Posteri i šalice su dizajnerski veoma efektni tako da će biti i divan dodatak svakom interijeru. Posebno ako se mladenci sele u svoj novi dom.

Za kraj tu su naše dobro poznate papirnate vreće za recikliranje sa simpatičnim natpisom „Waste anything but love“. Naravno, mogu ih koristi za bilo što jer su stvarno „žilave“ i podnose svašta (u budućnosti će dobro poslužiti za spremanje dječjih igračaka, a do tada će poslužiti za reciklažu papira). 

S jednim ovakvim kompletom pokrili ste stvarno sve – dali ste mladencima nešto trajno, originalno, dizajnerski i korisno!

5. Posteri za slatki početak zajedničkog života

tri postera u drvenim okvirina na zidu

Na kraju krajeva, ne mora poklon za vjenčanje biti ljubavnog karaktera. Što vam mi preporučamo? Postere, postere i još malo postera!

Jer je riječ o stvarno originalnom poklonu s kojim ste ujedno pokrili i poklon za useljenje. Izbor je ogroman – od minimalističkih do onih prepunih boja i detalja. U tom ćete moru postera sigurno pronaći neki koji odgovara vašim mladencima.

Ako su moderan par koji voli industrijski stil i urbano uređenje, nema problema. Ako vole boje i dom prepun šarenila, opet nema problema. U našoj ćete ponudi sigurno pronaći onaj pravi poster koji odgovara njihovom karakteru i interijeru.

Poklonite im divan detalj za dom u kojem upravo počinju svoj zajednički život kao bračni par.

 Nadamo se da smo vas barem malo inspirirali i da ste uvidjeli kako pokloni za vjenčanje ne moraju uvijek biti isti i dosadni. Uz mali budžet lako možete pokloniti nešto originalno i trajno. Naravno, ne mora jedan ljubavni poster biti sve što ćete pokloniti mladencima, ali morate priznati da je divan dodatak uz koji god glavni poklon.

Ako vas zanima što sve nudimo, pogledajte našu ponudu i pronađite idealan poklon za vjenčanje! Možda pronađete i nešto za sebe, nikad se ne zna. 😉