Originalan poklon za krštenje u obliku postera u 2023. godini

Kad je u pitanju poklon za krštenje, jedna stvar je sigurna – ako ste pozvani na taj velik i važan dan za cijelu obitelj, u potrazi ste za poklonom koji će biti poseban i drugačiji. Zasigurno ciljate na poklon koji će bebi i roditeljima ostati kao trajna uspomena i najljepši podsjetnik na taj dan. Mislimo da imamo nešto za vas!

poklon za krstenje

Prije je uobičajen poklon za krštenje bio zlatni ili srebrni lančić s privjeskom, a darivala se i robica za bebe. No, ako ipak tražite nešto malo drugačije i originalnije, donosimo vam nekoliko prijedloga s kojima ne možete pogriješiti.

Emotivan poklon za krštenje

Kako bi poklon za krštenje bio emotivan poklon kojeg će beba rado čuvati i prisjećati ga se tijekom svog života, odlučili smo napraviti nešto posebno.

poklon za krštenje

U suradnji s talentiranom Vildanom Mršom odlučili smo dizajnirati poster koji je savršen poklon za krštenje. Vildana je napisala pjesmu na način na koji samo ona to zna.

Njezine riječi imaju moć da nadahnu i dirnu ravno u srce. Zato smo znali da samo ona može napisati tekst koji priča priču o bezuvjetnoj ljubavi. Najljepše riječi pretvorene su u trajnu uspomenu.

Ako ciljate na poklon koji će rastopiti i raznježiti svakog tko primi ovaj poster u ruke, onda je ovo poklon za vas!

poklon za krštenje slika za zid

Personalizirani poklon za krštenje je uvijek sjajan odabir

Još jedan super poklon za krštenje također dolazi u obliku postera. Personalizirani poster s imenom bebice odličan je odabir. Osim što će uljepšati zid dječje sobice, provjereno će izmamiti roditeljima osmijeh na licu. S bebačem nije bilo toliko sreće! : )

poklon za krštenje

Najveća prednost ovakvog poklona jest što je prikladan i za djevojčice i za dječake. Na vama je samo da odaberete boju i javite nam ime, a mi ćemo odraditi sve ostalo.

poklon za krštenje

Set proizvoda kao zajednički poklon

Za kraj, uvijek možete iskombinirati više proizvoda. U tom slučaju, naša preporuka je plišana igračka koju će mališani zasigurno obožavati te vreća za igračke.

poklon-za-krstenje

 

Mame će također biti sretne s ovim poklonom. Naime, naše su plišane igračkice ručno izrađene od 100% pamuka, ispunjene su s anti-alergijskim i antibakterijskim vlaknom. Imaju OEKO-TEX® standard 100, a lako se održavaju i peru u mašini.

Uz igračku će sjajno odgovarati naša vreća za igračke. Prije nego bebica poraste te ju počne koristiti samostalno, može biti od velike pomoći mami koja u njoj može držati i skladištiti igračkice koje beba dobije na poklon, dekice, pelene…

vreća za igračke

Osim što su multifunkcionalne, naše su vreće eco-friendly, u potpunosti proizvedene u Hrvatskoj, dugotrajne i čvrste – podnose do 25 kilograma tereta. Što znači da su sjajan dodatak poklonu za krštenje.

Nadamo se da ćete iz naše male tvornice uspjeti pronaći nešto što vam se sviđa. I na našem Instagram profilu možete pronaći još punoo super stvari. Ideja za rođendanske poklone ima na pretek, samo trebate znati gdje tražiti. Pa pogledajte što sve nudimo, možda nešto odlučite pokloniti i sebi. 🙂