Usluga umatanja poklona

Pažljivo smo osluškivali vaše potrebe i zaključili da je idealno vrijeme za uvesti uslugu za koju znamo da je nedostajala u našoj dosadašnjoj ponudi – profesionalno umatanje proizvoda / poklona. Posvećujemo jako veliku pažnju detaljima i prvom dojmu koji kupac stekne kada mu stigne naš paket. Vjerujemo da male stvari čine veliku razliku.✨

Upravo zato imamo za vas dostupnu opciju umatanja poklona s našim vlastitim dizajnom omotnog papira proizvedenog u Hrvatskoj.

umatanaje poklona

Naručujete poklon?

Ako je vaša narudžba poklon koji šaljete direktno na adresu osobe koju želite razveseliti ili pak nemate vremena ni želje umotati poklon, nemate brige. Opustite se i slobodno sve prepustite nama! S velikim ćemo guštom i profesionalnim pristupom zapakirati vašu pošiljku kao poklon te je ukrasiti satenskom vrpcom.

Jako smo ponosni i sretni jer smo upravo za ovu priliku dizajnirali i proizveli naše vlastite omotne papire. Napravili smo dva različita dizajna – jedan je prikladniji za djecu, a drugi za odrasle. No, ne možete pogriješiti u odabiru. Naši su omotni papiri izrađeni od 70g papira te su posve proizvedeni u Hrvatskoj. 

Koja je cijena za uslugu pakiranja poklona?

Profesionalno pakiranje poklona dostupno je po jedinstvenoj cijeni od 20 kuna. Ukoliko naručene poklone želite rasporediti u nekoliko različitih paketa, svaki plaćate zasebno.

Kako naručiti uslugu pakiranja poklona?

Prilikom naručivanja, u košarici klikom na naznačeno polje aktivirate mogućnost pakiranja poklona. Ako kliknete na sam tekst, odvest će vam na stranicu gdje će vam se prikazati opcije koje imamo u ponudi – vrsta omotnog papira i satenske vrpce.

Mogu li se svi proizvodi zapakirati?

Bez problema. Neovisno o dimenziji, bilo da naručujete proizvod s okvirom ili bez njega, možemo ga zapakirati kao poklon.

Želite li poklon poslati izravno primatelju?

Ukoliko želite iznenaditi dragu osobu, poklon ćemo mu rado dostaviti umjesto vas. Dovoljno je da unesete adresu primatelja kao adresu za dostavu na kraju narudžbe. Svoju adresu unesite kao adresu za izradu računa. I bez brige, račun neće biti unutar paketa! 🙂 Šaljemo ga vama na mail.

Može li se kutija s poklonom oštetiti tijekom dostave?

Poklon pakiranje uvijek stavljamo i u standardnu kutiju / tubu za dostavu u kojoj se nalazi i unutarnja ispuna (mjehurićasta folija) kako bi vaš paket zadovolji standarde za dostavu. Na postupanje s pošiljkama od trenutka kad ih predamo kurirskoj službi nažalost ne možemo utjecati. Uvijek se nadamo i vjerujemo da s pošiljkama svi postupaju isto kao i mi – s velikom pažnjom i odgovornošću prema vama. Ukoliko slučajno dođe do oštećenja, samo je bitno da nam štetu prijavite isti dan u kojem je paket zaprimljen, a mi ćemo vam poslati novi isti.

Hoće li u paketu biti i račun?

Račun za naručene proizvode ne stavljamo u paket. Račun ćete pronaći u svom e-mailu.

Mogu li se proizvodi iz poklon pakiranja vratiti?

Da, naravno. I u slučaju da koristite uslugu pakiranja poklona, imate pravo na zamjenu ili povrat proizvoda. Uzmite u obzir da se reklamacija odnosi samo na same proizvode, no ne i na uslugu pakiranja poklona.