Obostrana vreća za prljavo rublje

Tražiš super rješenje za skladištenje prljavog rublja? Say no more! Naša vreća za rublje je upravo ono što tražiš – čvrsta, dugotrajna, dovoljno velika da pohrani veće količine rublja (podnosi do 25 kg), eco-friendly i u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj. Jesmo spomenuli da je super korisna i jednostavna za korištenje? I da izgleda jako fora? 🙂

————————————————–

• Dimenzija: 70 cm x 50 cm

• Nosivost: do 25 kg težine

• Materijal: dvoslojni kraft papir (čvrst i teško raskidiv) / 100% ekološki prihvatljiv

• Proizvod je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj

• Besplatna dostava za iznos iznad 40 Eura

 

Na zalihi

Cijena:
16.00 

Opis

Vreća za prljavo rublje

Tražiš super rješenje za skladištenje prljavog rublja? Naša popularna vreća ne samo da je eco-friendly, već je dugotrajna, čvrsta (podnosi do 25 kg), super korisna i jednostavna za korištenje. 

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.