Ručno rađeni drveni okvir / magnetni nosač za slike

Naš drveni okvir, točnije magnetni nosač proizvod je na kojeg smo jako ponosni. Nastao je iz radionice jednog marljivog dede Slavka, izrađen je od punog drveta, svaki okvir je ručni rad – poseban i unikatan.

Riječ je o 4 komada drvenih letvica, a svaka letvica s unutrašnje strane ima postavljena dva magneta koji čvrsto drže poster koji se postavlja između. Gornji par nosača sadrži dvije metalne kukice te prirodnu špagu / konop pomoću kojeg se nosač vrlo jednostavno postavlja na zid.

 

————————————————–

• Dimenzija: širina nosača (letvice): 33 cm, debljina svake letvice: 3 cm

• Materijal: puno drvo

• Proizvod se prodaje zasebno od postera koji nije uključen u cijenu

• Ručni rad

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 30 eura

Cijena:
10.00 
Kategorija:

Opis

Naši ručno rađeni drveni okviri za slike dolaze u obliku magnetnih drvenih nosača – riječ je o sve skupa 4 komada drvenih letvica. Svaka letvica s unutrašnje strane ima postavljena dva magneta koji čvrsto drže poster koji se postavlja između. Gornji par nosača sadrži dvije metalne kukice te prirodnu špagu / konop pomoću kojeg se nosač vrlo jednostavno postavlja na zid.

 

ROK ISPORUKE

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.

 

POVRAT PROIZVODA I NAČINI PLAĆANJA

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.