Omotni papir Dilemma

Proizveli smo vlastiti omotni papir – i to u Hrvatskoj! Možda djeluje nebitno, no to je bila gotovo pa nemoguća misija. Zato smo jako ponosni i sretni što ga imamo u ponudi. Dimenzija mu je 68x98cm što znači da je jaaako velik pa možete umotati i više poklona s njim.

Savjet: papir nakon korištenja nemojte baciti, uvijek ga možete iskoristiti za izradu papirnatih dekoracija i na taj način iskoristiti sav njegov potencijal.

NAPOMENA 1: ukoliko naručujete omotni papir s ostalim proizvodima – što preporučamo jer na taj način ne plaćate dostavu, molimo vas da imate na umu da zbog specifičnog načina pakiranja no i dimenzije ovog proizvoda (ne želimo ga presavijati), izbjegavate naručiti ga uz dimenziju 30x40cm s okvirom jer tada papir moramo presavinuti kako bi stao u paket. Za sve ostale opcije papir neće biti presavinut!

NAPOMENA 2: Ukoliko želite naručiti samo omotni papir (bez ostalih proizvoda) – savjetujemo osobno preuzimanje kod nas u Zagrebu (naznačite nam to u napomeni prilikom Plaćanja) ili minimalnu količinu od 10 komada. Razlog: cijena dostave iznosi 35 kuna neovisno o tome što se šalje i svjesni smo da tada ukupna cijena papira (49 kuna) nije prihvatljiva, stoga ne nudimo opciju da se naruči samo jedan komad omotnog papira.

• Dimenzija: 68×98 cm

• 75 g papir

• Proizvedeno u Hrvatskoj

Cijena:
2.00 

Opis

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om ili DPD-om. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.