Personalizirani obiteljski portret

Personalizirani obiteljski portret bit će najljepši poklon koji će se ovog Božića naći ispod bora. Razveselit će baš sve članove obitelji!

Napomena: Ovaj portret je samo simbolični prikaz obitelj. <3  Stvari na koje možemo utjecati prilikom dodavanja većeg broja članova od broj prikazanog na slici i koje sugeriramo da nam naznačite su: ukupan broj članova koji treba biti na ilustraciji, za ilustraciju djece nam naznačite spol kako bismo mogli promijeniti boju odjeće te okvirnu visinu (koje dijete je niže, a koje više). Ne trebate nam naznačavati točnu dob.

Tekst ispod ilustracije: obitelj (nepromijenjviti dio) + prezime (promijenjivi dio). Ukoliko želite bilo kakvu izmjenu teksta, molimo vas da nam to naznačite u napomeni.
Također, zbog velikog broja narudžbi i gužve u prosincu, trenutno nažalost ne stignemo crtati i dodavati nove elemente (kućne ljubimce i slično), a zadnji rok za narudžbu da stigne do Božića je: 15.12.

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
• Opcije: uokviren / neuokviren
• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu
• Proizvedeno u Hrvatskoj
• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 130 kuna

Obriši
Cijena:
120.00 kn (~15.93 €)360.00 kn (~47.78 €)

Opis

Personalizirani božićni obiteljski portret

Najljepši poklon ispod bora – personalizirani obiteljski portret. <3

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 130 kuna.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.