Bandit Elvis poster

Ako trenutno jedeš pizzu, oprezno! Naš rakun Elvis obožava jesti pizzu i učinit će sve da je se domogne. Toliko je domišljat u tome da nećeš ni skužiti da je nestala. Tako je Elvis jedne noći odlučio ukrasti sve pizze u gradu. Smislio je opak plan! Kako ga nitko ne bi prepoznao, na lice će navući pravu malu bandanu, a nakon što ukrade sve pizze, sakrit će ih u svoju garažu kako ih nitko ne bi pronašao. No, kad se ušunjao u prvi restoran, nije mogao odoljeti – odmah se bacio na klopanje pizze. Naravno da je naš mali bandit bio uhvaćen na djelu, a u obranu je rekao da jednostavno ne može odoljeti pizzi. Kako bi se iskupio, Elvis je morao odlslužiti kaznu i to ni manje ni više nego u pizzeriji.

————————————————–

200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
Opcije: uokviren / neuokviren
Dizajniran u Hrvatskoj, obožavan u cijelom svijetu

Očisti
Cijena:
120.00 kn300.00 kn

Opis

Važno je biti dijete

Super je biti klinac. Obasipan si svom ljubavlju i pažnjom ovoga svijeta, a ne moraš čak ni brinuti o ručku ili o tome kako ti izgleda frizura jer će se netko drugi pobrinuti za to. Poprilično kul. Jedna od naših najdražih uspomena iz djetinjstva su priče prije spavanja koje su nam, neumorno i iznova, pričali naši roditelji. Ali to nisu bile obične priče. A, ne! Bile su pomno smišljene i čuvane u glavama i srcima naših roditelja, što ih je činilo još posebnijim. Takve priče nisi mogao pročitati u knjigama ili bajkama, bile su samo naše. Koliko smo samo uživali zamišljajući sve naše likove iz mašte i njihove hrabre avanture.

I danas su ti likovi s nama. Sigurno prepoznaješ našu veselu družinu dok istražuješ stranicu. Zahvaljujući njima i pričama s kojima smo odrastali, oduvijek smo mogli bezbrižno i nesputano istraživati našu kreativnost i maštu. Zato obožavamo ono što radimo, a najveća nam je nagrada osmijeh velikih i malih pri upoznavanju s našim likovima. Divan osjećaj!

Ljubav  i ustrajnost prema onome što radiš je tajna formula koje se uvijek držimo (koja više nije tajna), a ona nam omogućuje da naše posteriće sigurno isporučimo u sigurne ruke, u tvoj dom. Brižno ih čuvaj i uživaj u njima!