Poklon za curu: 10 ideja s kojima ćete ju sigurno oduševiti u 2024. godini

Znamo koliko je teško oduševiti žene kada su u pitanju pokloni, naći ćemo mi uvijek neku manu ako to poželimo. Zadatak za bilo kojeg muškarca nije nimalo lak! Poklon za curu je posebna kategorija poklona. Ponekad zahtjeva “visinska pripreme”. No, mi smo tu da vam olakšamo odabir. 

Postoji cijela lepeza uobičajenih poklona koji su se već dobrano istrošili i postali sve samo ne originalni i posebni. A upravo ono što svaka djevojka želi je osjećati se posebno i drugačije. To definitivno nećete postići kupnjom ruža i parfema već petu godinu zaredom.

Posebno je teško onima koji su tek na početku veze pa su još poprilično nesigurni i svakom gestom žele oduševiti svoju bolju polovicu. Prva godišnjica veze ili prvi rođendan djevojke koji slavite zajedno, to je ono što se pamti, a time je pritisak još veći.

Nije lako ni onima koji su toliko u vezi  da su već „ispucali“ sve ideje i jednostavno više ne znaju čime ni kako svoju dragu „izuti iz cipela“, a da to ne uključuje kojekakve akrobacije poput ispisivanja njenog imena u zraku avionom ili luksuznog odmora na Maldivima.

Zato smo vam mi odlučili pomoći! Sastavili smo popis originalnih poklona za vašu curu, za koje smo poprilično sigurno da ih još nije mogla dobiti.

Osim što su originalni, oni su i trajni, a u skladu sa svačijim budžetom.

Poklon za curu: 10 ideja koje će joj zasigurno izmamiti osmijeh na lice

1. Love poster – divan poklon za curu

poklon za valentinovo / poklon za curu

Ovaj poster odličan je poklon za curu. Zašto? Super je način da joj izrazite ljubav uz pomoć postera. Pogotovo za vas sramežljivije koji ne znate kako napraviti taj velik korak u vezi. Time joj dajete do znanja da je tu vašu zajedničku godinu u potpunosti obilježio najljepši osjećaj na svijetu – ljubav.

S ovim posterom ne možete pogriješiti. Jedan je od naprodavanijih i najomiljenijih u našoj ponudi. Stoga ga svakakako preporučujemo kao poklon koji će oduševiti svaku curu. 

Snažan je to poster, s veoma snažnom porukom. Zato ga poklanjajte s razlogom i nekom tko ga zbilja zaslužuje! Vjerujemo da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

2. Ljubavne ilustracije

poklon za valentinovo / slika za zid / poster

Riječ je o prekrasnim ilustracijama naše kreativke Lare Žigić, a to su Dvije male ptičice, Love ilustracija i Camping poster. Na njima je ljubav dočarana slikom. Svi znamo da slika govori tisuću riječi. 

Ove ilustracije pršte toplinom i jednostavnošću i divan su detalj za stan jednog mladog i zaljubljenog para. A ako  je vaša djevojka zaljubljenica u umjetnost, onda stvarno nemate više o čemu razmišljati. Uvjereni smo da će obožavati ove ilustracije!

poklon za Valentinovo / slika za zid / poster za zid

Možda se i prepoznate na jednom od postera pa pomislite kako je rađen baš za vas i kako priča baš vašu ljubavnu priču. Ove dvije nožice koje obožavaju izlete u prirodu i spavanje u šatoru odjednom će dobiti ime. To je ono što želimo!

3. Cvijeće koje nikada neće uvenuti

cvjetni poster na zidu

Ne, nije riječ o plastičnom cvijeću več o našem cvjetnom posteru!

Cvijeće je nepogrešiv odabir za curu kada nemate ništa originalnije na pameti, a ako uz to još vodite računa o simbolici cvijeća, tada je to već prava stvar. Pa ako trenutno razmišljate o buketu žutih ruža, promislite još jednom, jer one simboliziraju ljubomoru. No cvijeće nije trajan poklon. Brzo će prestati uveseljavati vašu bolju polovicu, a i brzo će ispariti iz sjećanja jer buketi nisu ono što se pamti.

Zašto joj ne pokloniti cvijeće u malo drugačijoj varijanti, ono koje nikada neće uvenuti?

minimalističke slike za zid / poklon

Ovaj neobičan buket moći će dugo krasiti dom vaše djevojke (ili vaš zajednički) i svakim će se pogledom na njega sjetiti dana kada ste joj ga poklonili, a svojim će prijateljicama još dugo prepričavati kako je dobila najtrajniji i najoriginalniji buket od svih buketa.

4. Fingerprint poster – idealan poklon za curu

fingerprint poster na zidu

Ovaj poster svakako je jedan od najljubavnijih u našoj ponudi, a uz to je još i personaliziran. Baš kako poster za curu i treba biti.

Idealan je za parove koji su u dugoj vezi i na neki joj način žele dati pečat. Pečat u obliku srca nastalog spajanjem dva posve posebna otiska prsta. Na dnu postera dolaze ispisana vaša imena s datumom početka vaše veze.

Ovako nešto ne poklanjate samo svojoj curi već i sebi, ovo neka bude oda vašoj dugogodišnjoj ljubavi.

Idealan je poklon za proslavu godišnjice veze, ali vjerujemo da nećete pogriješiti ni ako je u pitanju neka druga prigoda.

5. Poster s ljubavnim citatima – super poklon za curu

posteri s ljubavnim citatima na zidu

Nismo svi dobri s riječima, pogotovo kada treba reći nešto lijepo onome koga volimo (iako se čini tako lako). Zato su tu naši posteri koji će to obaviti umjesto vas! Zapravo, i oni se kite tuđim perjem, ali oprostit ćemo im.

Tu je poster s predivnim riječima književnog velikana W. Shakespearea, zatim F. Scotta Fitzgeralda i Johnnyja Casha. Nema osobe koju će ostaviti ravnodušnom!

Riječi su moćnije više nego što mislite, mogu nas rasplakati, nasmijati, ganuti, ali i boljeti. Moć riječi na našim posterima je u tome da će se vaša djevojka još više zaljubiti u vas. Snažne su to čarolije pa budite oprezni!

6. Personalizirani poster s imenom

k kao karla personalizirani poster na zidu

Personalizirani pokloni uvijek su dobar odabir, pogotovo kada su u obliku postera!

Pa ako ne želite biti dosadni i pokloniti svojoj curi lančić s ispisanim imenom kakvih viđamo na stotine, ovaj preslatki poster uistinu je nešto čemu se neće nadati, a što će ju ugodno iznenaditi.

Na vama je samo da odaberete boju i uzorak – tu se dobro informirajte, pitajte njezine prijateljice, one su uvijek pouzdan izvor! Ime znamo da ne možete pogriješiti.

7. Šalica koja simbolizira ljubav

journal šalica love at first sio

Za kraj nešto drugačije, da nisu baš sve posteri. Riječ je o malom rustikalnom lončiću (šalici) koji je dobio svoju modernu varijantu.

Ova slatka šalica nastala je u suradnji s Journalom, kao i još nekoliko simpatičnih ljubavnih postera.

Super ideja je kupiti komplet od dvije šalice (jer za ljubav je ipak potrebno dvoje) kako biste ih imali za svoje zajedničko ispijanje kave.

8. Predivne ilustracije nizozemske slikarice Marleen Kleiberg

poklon za curu / slika za zid / poster

 U suradnji s nizozemskom slikaricom Marleen Kleiberg predstavili smo nježnu i romantičnu kolekciju predivnih ilustracija kojima je u glavnoj ulozi – žena. Nježna, snažna, svoja. Ako tražiš nešto drugačiji poklon, savjetujemo da škineš ilustraciju Woman, In Bed i Swimmer

poklon za curu / slika za zid / poster

9. Zaljubljeni par pingvina – idealan poklon za curu

Ok, postoji li slađi način za izmamiti osmijeh na licu svojoj dragoj od ovih preslatkih zaljubljenih pingivna ilustratorice Klasje Habjan? Ilustracije koje dolaze u kompletu te imaju predivnu simboliku – jedan poster ne može funkcionirati samostalno jer se nadovezuje na drugi, baš kao i u odnosu dvoje ljudi koji dijele život, samo ukoliko se drže zajedno mogu funckionirati.

poklon za valentinovo / slika za zid / poster

10. Citat koji obožavamo

Ništa je govori ljubav poput ovog postera s citatom Johnny Casha. Ako ste dosad i dalje bilo u nedoumici, nakon ovog postera više nećete biti. Vječni klasik!

poster za valentinovo, slika za zid

Došli smo do kraja našeg popisa i vjerujemo da sada već znate što ćete joj pokloniti! Isto tako vjerujemo da će ona biti zadovoljna vašim hrabrim izborom jer sumnjamo da joj je ikada itko poklonio ljubavni poster. Uostalom, tko bi ostao ravnodušan?

A ako vam treba još malo inspiracije i ako je vaša cura umjetnička duša koja stvarno želi nešto potpuno drugačije, bacite oko na našu online trgovinu i pronađite savršen poklon za svoju curu. 

poklon za valentinovo
P.S. 
Naravno da smo mislili na svaki detalj – nudimo i opciju profesionalnog umatanja poklona, sami proizvodimo naš omotni papir u Hrvatskoj, stoga ako želiš da umjesto tebe na najljepši mogući način umotamo poklon, prilikom plaćanja klikni opciju da želiš uslugu umatanja i poklon stiže umotan.

U našoj ponudi i na našem Instagram profilu možete pronaći još punoo super stvari – ideja za rođendanske poklone ima na pretek, samo trebate znati gdje tražiti. Pa pogledajte što sve nudimo, možda nešto odlučite pokloniti i sebi. 🙂