Akcija!

Kreativno božićno drvce | Borer

Upoznajte Borer, kreativno božićno drvce za sve ljubitelje dizajna, minimalizma i one kojima je tijekom prosinca vrijeme presudan faktor.

Iza genijalnog koncepta božićnog drvca stoji dizajner Ivan Dilberović. Borer je spoj tradicije i suvremenog dizajna. Naizgled jednostavan, no izrazito zahtjevan u izradi. Najveći izazov Borera bio je postići statičku stabilnost i skladnost figure unatoč opterećenju konstrukcije koja nosi samu sebe i želji da se bor možete okititi (ne savjetujemo da se bor preoptereti). Nakon brojih pokušaja, to je postignuto promjenjivim presjekom spirale, koja se pod opterećenjem isteže, što znači da Borer s vremenom postaje veći i duži, no za razliku od većine spiralnih konstrukcija, forma mu se ne rastegne i ne padne. Borer uvijek zadržava savršenu spiralnu formu što znači da je prikladan za dugogodišnju upotrebu.

Najveća prednost Borera je što postavljanje i spremanje traje svega nekoliko sekundi. Borer se postavlja na vrlo jednostavan način; uže se zakači na mjesto u prostoru koje je predviđeno za bor, a bor se iz savršenog kruga jednim potezom transformira u lebdeću spiralu. Kada prođu blagdani, uže se otkači, a bor se vrati u savršeni krug, zauzimajući minimalno životnog prostora.

Unatoč minimalističkom pristupu, Borer okuplja ukućane u kreaciji završnog izgleda. Naime, korisnicima je ostavljeno mnoštvo mogućnosti i kreativne slobode za dekoriranje bora s obzirom da se bor može ukrasiti klasičnim kuglicama, lampicama ili bilo kojim drugim ukrasima.

————————————————–

• Dimenzija: promjer 70cm

• Borer dolazi bez kuglica

• Materijal: saćasta polipropilenska ploča

• Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

Na zalihi

Cijena:
49.00  41.65 
Najniža cijena: 39.20 €

Opis

Borer – kreativno božićno drvce by Ivan Dilberović

Prvotna je ideja bila napraviti Borer od papira, no nakon niza testiranja, zaključili smo da nije prikladan za interijere i ne podnosi dobro sve uvjete. Cilj nam je bio stvoriti bor koji će biti dugotrajnog vijeka. Ako želite znati više kako je nastala ideja za boncept Borera, kliknite ovdje.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.