Zodiac • Personalizirani poklon za dijete

Najljepša trajna uspomena na rođenje bebice.

Poster dolazi u dvije dimenzije, s okvirom ili bez njega. U niže navedenim poljima odaberi tražene opcije kako bi se automatski prikazala cijena. 

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

•  Opcije: uokviren / neuokviren

•  Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 30 eura

Obriši
Cijena:
17.00  (128.09 kn)50.00  (376.72 kn)

Opis

Poklon za rođenje djeteta, personalizirani poster za djecu

Ako neke stvari u životu treba obilježiti i proslaviti, rođenje bebice zasigurno je jedna od tih stvari. Pronaći idealan poklon za rođenje djeteta ponekad nije jednostavan zadatak, posebno jer bi takav poklon trebao biti personaliziran kako bi mami, tati i bebi ostala trajna uspomena na taj dan.

Upravo smo iz tog razloga osmislili poster koji na lijep i nježan način otkriva ime bebe i datum rođenja. 

Mislimo da nema ništa ljepše nego pokloniti roditeljima i bebi personalizirani poklon za rođenje. Svaki put kad pogledaju poster, podsjetit će ih na najsretniji dan u njihovom životu, a on će uvijek ponosno krasiti zid dječje sobice.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.