Interaktivna dječja fotelja Blanka

Platno za maštanje!

Blanka je dječja fotelja koju mališani o-bo-ža-va-ju. Nije ni čudo – udobna je, korisna, izgleda predivno u svakom prostoru, ali najbolje od svega – mali vlasnici ju sami bojaju – kako god požele. Flomići su perivi, navlaka se lako skine i opere u mašini kako bi ponovno bila spremna za kreativno izražavanje i druženje/bojanje koje traje satima. Proizvedena je u potpunosti u Hrvatskoj zajedničkim snagama Dilemma Postersa i divnog partnera Caspar Createa.

A evo kako Blanka izgleda kod vas i dobije svoj smisao – kad ju zajedničkim snagama male ručice pretvore u najljepše slikarsko platno.✨

 

 

• Besplatna dostava na području cijele Hrvatske

• Dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj

• Dimenzija: visina 43 cm / širina 30cm / dubina 45 cm

• Dolazi s 12 perivih flomastera

• Fotelja: čvrsti stiropor (podnosi težinu do 100 kg), lagana (klinci ju mogu nositi) skidanje i pranje + čičak patent

• Navlaka: poliester, jednostavno

• Periva u mašini na temperaturi do 60 stupnjeva

• Produkt zajedničke suradnje između Dilemma Postersa i Caspar Createa

 

 

Nema na zalihi

Cijena:
79.63 

Opis

Interaktivna dječja fotelja Blanka dolazi s perivim flomićima!

Fotelja Blanka interaktivni je komad namještaja za djecu kojeg će, bez sumnje, poželjeti i odrasli. ♥️

Samo zamisli – imaš svoju fotelju i možeš ju (o)bojiti kako god želiš! Najbolje od svega, možeš to činiti iznova, dovoljno je skinuti navlaku s fotelje, frknuti je u mašinu za pranje rublja i opet je spremna za ponovno šaranje. 

Kako je nastala interaktivna dječja fotelja?

Blanka je u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj. To nije bilo jednostavan (ni jeftin) potez. Okupili smo talentirane i marljive ljude iz Hrvatske, a svatko od njih je zaslužan što je ovaj projekt zaživio. Drugim riječima, kupnjom ovog proizvoda pomažete i podržavate sve one koji rade na ovom proizvodu te samim time – hrvatsku proizvodnju. Prijedlog da ovu fotelju proizvodimo u Poljskoj, materijal u Indiji, a šivanje u Kini, unatoč činjenici da bi to znatno smanjio troškove i samim time cijenu proizvoda, bio je jednoglasno odbijen. Umjesto toga, ekipa iz arhitektonskog studija Atmosfera, ilustratorica Tena Letica te naši partneri iz Caspar Designea koji su zaduženi za izradu materijala i šivanje, dobili su priliku sudjelovati u stvaranju proizvoda za klince kakvog još nema. 

S idejom smo se prvo javili arhitektonskom studiju Atmosfera čiji je zadatak bio osmislili i projektirati ergonomsku fotelju za djecu, a da pritom bude lagana, jednostavna i vizualno privlačna. Fotelja je izrađena od stiropora što ju čini iznimno laganom i nema straha da će se klinci ozlijediti kad ju budu nosili. A nosit će je posvuda sa sobom. Namijenjena je za djecu od 0-10 godina, iako stolac podnosi težinu odraslih osoba (do 100 kg). 😉  

Hrvatska ilustratorica Tena Letica pobrinula se da imamo najljepši uzorak na materijalu koji se također izrađuje u Hrvatskoj. Više od 50 različitih predmeta provlači se kroz materijal, a među njima su i naši likovi.

Caspar Create zaokružio je cijelu priču jer upravo su oni zaduženi za izradu materijala te šivanje, a sve se to odvija u njihovom marljivom pogonu u Varaždinu. Navlaka se, naravno, jednostavno skida s fotelje kako bi se mogla oprati. Navlaka je od poliestera, uzorak se s njega ne skida te se čak može prati u mašini za rublje na temperaturi do 60 stupnjeva.

Dječja fotelja dolazi s 12 flomastera koji su lako perivi s tkanina. Testirano! Dovoljno je staviti navlaku u mašinu na 30 stupnjeva i navlaka će biti kao nova. 

Još jedna pozitivna značajka ove fotelje je što jako dobro utječe na doborobit zidova koji će biti pošteđeni šaranja. I ako nismo napomenuli, bojanje je zarazno i opušta moždane vijuge. Također testirano!

Na kraju, možda ste se zapitali otkud ime fotelje. Kako u ruke svog novog vlasnika stiže posve prazna i čista, činilo se više nego prigodno da joj pripadne ime Blank(a). Maštovitom vlasniku predstoji da od nje stvori što god njegovom kreativnom umu padne na pamet. 

Za stvaranje šarenih uspomena i poticanja kreativnosti – tu je Blanka.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Gotovo svi naši proizvodi su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih izrađujemo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.