Poklon za mamu: Mama i ja, personalizirani poster

Slađe od čokolade, trajnije od cvijeća. 🙂
Ukoliko biste htjeli neku manju izmjenu, slobodno nam naznačite u polju Napomena koje se nalazi na sljedećem koraku naručivanja!

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Opcije: uokviren / neuokviren

• Dizajniran u Hrvatskoj, obožavan u cijelom svijetu

• Besplatna i brza dostava iznad 30 EUR

Obriši
Cijena:
17.00  (128.09 kn)50.00  (376.72 kn)
Kategorije: , ,

Opis

Mama i ja, personalizirani poster i poklon za Majčin dan

Kada je riječ o Majčinom danu, znak pažnje bitniji je od samoga poklona, a naglasak treba biti na lijepoj gesti koja će usrećiti mamu te joj ostaviti trajnu uspomenu. Poster koji nosi najljepše i najvažnije slovo na svijetu jedan je od prijedloga koji će svakoj mami izmamiti osmijeh na lice.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.