Akcija!

Adventski kalendar malih dobrih djela

Adventski kalendar malih dobrih djela. Svaki dan očekuje te jedan zadatak, izazov. Cilj je učiniti prosinac ljepši sebi i drugima. Uz kalendar dolazi i marker koji čini odbrojavaljanje puno uzbudljivijim!

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Opcije: uokviren / neuokviren

• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 40 eura

Obriši
Cijena:
17.00 38.00 
Najniža cijena: N/A

Opis

Adventski kalendar malih dobrih djela: savršen božićni poklon

Adventski kalendar malih dobrih djela sjajan je božićni poklon jer ovaj poster dolazi sa zadacima koji se svaki dan ispunjavaju te flomasterom. Prepusti se božićnom duhu i uživaj u ovom interaktivnom poster. Najbolje od svega je što ga svake godine možeš iznova koristiti.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Imate još pitanja? Posjetite naš FAQ i saznajte sve što vas zanima!