Akcija!

Poklon paket: Chia Cups + Dilemma Posters

U suradnji s ChiaCupsom, pripremili smo prekrasan poklon paket koji će svakoj mami izmamiti osmijeh na lice te ju razveseliti za Majčin dan. Poklon paket sastoji se od postera dimenzije 30x40cm bez okvira koji sadrži najljepšu poruku na svijetu + prekrasnu šalicu u kojoj će mama uživati i ispijati kavu. Iskoristite priliku : 15% popusta na poklon paket + besplatnu dostavu! Količine su ograničene, a ukoliko želite da paketić stigne na vrijeme, krajnji rok za narudžbu je četvrtak 11.05. do 11h. 

 

————————————————–

• Besplatna i brza dostava za poklon paket (1-2 radna dana)

• Proizvodi su u potpunosti proizvedeni u Hrvatskoj

• Dimenzije: šalica (2dl) / poster (30x40cm bez okvira)

 

 

Obriši
Cijena:
42.00  (316.45 kn) 35.70  (268.98 kn)
Najniža cijena: 16.00 € (120.55 kn)

Opis

Poklon paket za mamu: Chia Cups + Dilemma Posters

Kada je riječ o Majčinom danu, znak pažnje bitniji je od samoga poklona, a naglasak treba biti na lijepoj gesti koja će usrećiti mamu te joj ostaviti trajnu uspomenu. Poster koji nosi najljepšu poruku na svijetu + prekrasna šalica u kojoj će mama uživati jedan je od prijedloga koji će svakoj mami izmamiti osmijeh na lice.

 

Rok isporuke

Službeni rok isporuke je 3-7 radnih dana, no u ovom slučaju je 1-2 radna dana. Pakete imamo na lageru i spremni su za slanje. 

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava za ovaj poklon paket je besplatna.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.