Akcija!

Notebook | Three

S lijeve strane nalazi se tjedni planer, a s desne su bilješke i prioriteti. Naš Notebook je super za sve one koji vole bitne stvari zapisivati na papir, a raspodjela u tri kategorije (planer / bilješke / prioriteti) olakšava i čine sve informacije preglednijima. 🙂

P.S. Tjedni planer nema datume jer smo htjeli da kad god netko krene koristiti Notebook, ne bude praznih stranica. Dani/datumi kreću od trenutka kad vi to želite.

————————————————–

Dimenzija: 14,8 cm x 21 cm (A5)

60 stranica / šivane korice 

Tjedni planer (lijeva strana) /bilješke i prioriteti (desna strana)

Proizvod je dizajniran i proizveden u Hrvatskoj

Besplatna dostava iznad 40 EUR

 

Na zalihi

Cijena:
9.50  8.00 
Najniža cijena: 9.50 €

Opis

Notebook | Three

Dugo smo ga priželjkivali, još duže osmišljavali i jedva čekali da vam pokažemo naše bilježnice / planere. Htjeli smo da sve bitne informacije budu pregledne i organizirane stoga se s lijeve strane nalazi tjedni planer, a s desne bilješke (točkice) i prioriteti. Super je praktičan, koristan i divan je poklon. 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 40 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.