Slike za zid kao odraz vaše osobnosti – evo kako to postići!

Izrazite svoju kreativnost kroz slike za zid kombinirajući više stilova i u sve to unesite dozu kreativnosti.

Zaboravite na sve što ste dosad viđali – kad je u pitanju dekoriranje zidova, trenutno je sva pažnja usmjerena na moderne, minimalističke i tipografske slike za zid. Vaš dom reflektira osobu koja u njoj živi. Svaki odabir je važan, od boje zidova pa sve do slika koje na njega odlučite postaviti.

Upravo smo iz tog razloga dizajnirali slike za zid koje sadrže moderne, inspirirajuće, motivirajuće i humoristične citate i motive. Trend u kojem zidove krase umjetničke slike ili privatne fotografije stvar je prošlosti. Vlada umjeren, sofisticiran, jednostavan, tipografski i minimalistički stil. Na vama je samo odabrati što najviše odgovara vašoj osobnosti i vašem domu.

slike za zid

Svaka slika za zid koju imamo u ponudi jednako je efektna te vašim zidovima dodaje osobni pečat kojem svi teže. Složit ćete se da nijedna soba ne izgleda potpuno namješteno ako su zidovi prazni, pogotovo ako se radi o većim prostorijama.

Nećete pogriješiti ako se odlučite na tipografske postere koji su trenutno najtraženiji i najpopularniji izbor. Iz dugogodišnjeg iskustva, zaključili smo da je njihova najveća prednost što zbog svog jednostavnog, a upečatljivog dizajna izvrsno pristaju uz sve druge stilove što vam daje mogućnost da se njima poigrate te kombinirate više stilova. 

slike za zid

Gore je prikazan primjer u kojem smo iskoristili tri slike za zid iz naše ponude te ih spojili u jednu cjelinu. Prvi apstraktni poster na slici  – Stockholm, primjer je minimalističkog postera u kojem smo se poigrali s oblicima i bojama. Drugi po redu je jednostavan i efektan poster Ampersand koji izvrsno izgleda kad je postavljan sam, no još bolje dolazi do izražaja ako povezuje dvije slike. I treći po redu je tipografski poster Smile is the best accessory koji je ručno napisan i dizajniran. Slika za zid s citatom idealno upotpunjuje ostale stilove.

Kombinirajući ove tri slike za zid, spojili smo tri različita stila te unijeli u njih dozu kreativnosti. Koja bi bila vaša idealna kombinacija za zid?

slike za zid

Ukoliko tražite nešto s dozom humora, dizajnirali smo velik izbor slika za zid koje će savršeno odgovarati vašim potrebama. Tipografske posteri s humorističnom izjavom – F**ck It Let’s Go To New York, motivacijski Good Morning! Now Get Shit Done ili minimalistički B Is For Books možete postaviti svaki zasebno ili kombinirati zajedno. U ovom smo slučaju iskombinirali sva tri tipografska postera te odlučili da na ovom zidu prevladava jedna boja kako bi do izražaja došao sadržaj na slikama.

slike za zid

Ako ste zaljubljenik skandinavskog stila te u vašem domu prevladavaju minimalistički detalji te monokromatske boje, zasigurno će vam se svidjeti naša kolekcija minimalističkih slika. Apstraktne linije i monokromatske boje? Definicija je to savršenog sklada u prostoru.

Zapamtite, nema krivog odabira – poigrajte se i dopustite da vaša kreativnost dođe do izražaja prilikom uređenje zidova. A za sva pitanja i nedoumice, stojimo vam na raspolaganju!