Što zidovi govore o vašoj osobnosti?

Izrazite svoju kreativnost kroz slike za zid kombinirajući više stilova i u sve to unesite dozu kreativnosti.

Zaboravite na sve što ste dosad viđali – kad je u pitanju dekoriranje zidova, trenutno je sva pažnja usmjerena na moderne, minimalističke i tipografske slike za zid. Vaš dom reflektira osobu koja u njoj živi. Svaki odabir je važan, od boje zidova pa sve do slika koje na njega odlučite postaviti.

Upravo smo iz tog razloga dizajnirali slike za zid koje sadrže moderne, inspirirajuće, motivirajuće i humoristične citate i motive. Trend u kojem zidove krase umjetničke slike ili privatne fotografije stvar je prošlosti. Na vama je samo odabrati što najviše odgovara vašoj osobnosti i vašem domu.

slike za zid

Svaka slika za zid koju imamo u ponudi jednako je efektna te vašim zidovima dodaje osobni pečat kojem svi teže. Složit ćete se da nijedna soba ne izgleda potpuno namješteno ako su zidovi prazni, pogotovo ako se radi o većim prostorijama.

Nećete pogriješiti ako se odlučite na tipografske postere koji su trenutno najtraženiji i najpopularniji izbor. Iz dugogodišnjeg iskustva, zaključili smo da je njihova najveća prednost što zbog svog jednostavnog, a upečatljivog dizajna izvrsno pristaju uz sve druge stilove što vam daje mogućnost da se njima poigrate te kombinirate više stilova. 

slike za dzid

Koja bi bila vaša idealna kombinacija za zid?

Ako ste zaljubljenik skandinavskog stila te u vašem domu prevladavaju minimalistički detalji te monokromatske boje, zasigurno će vam se svidjeti naša kolekcija minimalističkih slika. Apstraktne linije i monokromatske boje? Definicija je to savršenog sklada u prostoru.

 

slike za zid
Zapamtite, nema krivog odabira – poigrajte se i dopustite da vaša kreativnost dođe do izražaja prilikom uređenje zidova. A za sva pitanja i nedoumice, stojimo vam na raspolaganju!