Polarni medo Poli

Medo Poli najčudnovatiji je polarni medo na svijetu. On ne voli zimu. Često je čitao o toplim i sunčanim krajevima gdje se po cijele dane može sunčati i uživati na plaži, a to mu se činilo puno zanimljivije od smrzavanja na snijegu. Jednog  je zimskog dana Poli uzeo kovčeg, spremio svoje najdraže kupaće, sunčane naočale i kremu za sunčanje s najvećim faktorom te pošao na dalek put. Nikome od svojih prijatelja nije rekao gdje ide jer se bojao da bi mu se ostali medvdjedi mogli smijati. Na kraju krajeva, koliko poznaješ polarnih medvjeda koji ne vole zimu? Poli je uživao u toplim krajevima, sunčao se, kupao, plivao, no njegovi su se prijatlji na Antarktiku počeli brinuti za njega. Svi su se pitali gdje je Poli. Nije prošlo puno vremena da skuže. Kako je polarni mjedvjed na plaži itekako velika senzacija, Poli je završio na svim naslovnicama svijeta, čak i na Dnevniku. Upravo su tako njegovi prijatelji i saznali gdje je. Ne samo da mu se nisu smijali, nego su mu se i pridružili na ljetovanju.

————————————————–

200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
Opcije: uokviren / neuokviren
Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu
Proizovedeno u Hrvatskoj
Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 130 kuna

Očisti
Cijena:
120.00 kn300.00 kn
Kategorija:

Opis

Edukativni posteri za djecu

Svi naši posteri za djecu proizvedeni su i dizajnirani u Hrvatskoj s jako puno ljubavi. Jedna od naših najdražih uspomena iz djetinjstva su priče prije spavanja koje su nam, neumorno i iznova, pričali naši roditelji. Ali to nisu bile obične priče. Bile su pomno smišljene i čuvane u glavama i srcima naših roditelja, što ih je činilo još posebnijim. Takve priče nisi mogao pročitati u knjigama ili bajkama, bile su samo naše. Koliko smo samo uživali zamišljajući sve naše likove iz mašte i njihove hrabre avanture.

I danas su ti likovi s nama. Svakom našem liku s postera, odlučili smo dodijeliti vlastitu priču, koja će, nadamo se potaknuti roditelje da svojim mališanima pričaju priče.

Dječji posteri uljepšavaju svaki zid, a klinci ih jednostavno obožavaju. No, primjetiti ćete i sami da su posteri mališanima puno više od puke dekoracije na zidu. Naši brojni likovi i ilustracije uveseljavaju brojne dječje sobe, a osim toga, u ponudi imamo i veliki izbor edukacijskih postera za djecu – poster Sunčevog sustava, slova abecede, brojevima… Svim se posterima može promijeniti boja pozadine ili slova prema željama, kako bi se što bolje uklopili u prostor.