Ovca Melissa poster

Ovca Melissa je najslađa ovca na svijetu s najljepšom i najnjegovanijom vunom. Kad god prolazi, svi se dive njezinoj  sniježno bijeloj vuni nježnoj poput najljepše pahulje. Jednog je dana Melissa stigla na obližnji sajam posve crna, izgledala je kao crna ovca. Prijatelji su je jedva prepoznali, no više od svega ih je zanimalo što se dogodilo njezinoj prekrasnoj vuni, kako je postala crna? Kako Melissa obožava jesti čokoladu, žureći se na sajam i ispijajući toplu čokoladu, cijela se uprljala i njezina je vuna postala posve crna. To je navelo sve da misle kako je Melissa zapravo crna ovca. Najslađa crna ovca na svijetu.

————————————————–

200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
Opcije: uokviren / neuokviren
Dizajniran u Hrvatskoj, obožavan u cijelom svijetu

Očisti
Cijena:
120.00 kn300.00 kn
Kategorija:

Opis

Posteri za djecu

Svi naši posteri za djecu proizvedeni su i dizajnirani u Hrvatskoj s jako puno ljubavi. Jedna od naših najdražih uspomena iz djetinjstva su priče prije spavanja koje su nam, neumorno i iznova, pričali naši roditelji. Ali to nisu bile obične priče. Bile su pomno smišljene i čuvane u glavama i srcima naših roditelja, što ih je činilo još posebnijim. Takve priče nisi mogao pročitati u knjigama ili bajkama, bile su samo naše. Koliko smo samo uživali zamišljajući sve naše likove iz mašte i njihove hrabre avanture.

I danas su ti likovi s nama. Svakom našem liku s postera, odlučili smo dodijeliti vlastitu priču, koja će, nadamo se potaknuti roditelje da svojim mališanima pričaju priče.

Dječji posteri uljepšavaju svaki zid, a klinci ih jednostavno obožavaju. No, primjetiti ćete i sami da su posteri mališanima puno više od puke dekoracije na zidu. Naši brojni likovi i ilustracije uveseljavaju brojne dječje sobe, a osim toga, u ponudi imamo i veliki izbor edukacijskih postera za djecu – poster Sunčevog sustava, slova abecede, brojevima… Svim se posterima može promijeniti boja pozadine ili slova prema željama, kako bi se što bolje uklopili u prostor.