Ručno rađena plišana igračka medo Poli

RASPRODANO
Dimenzija: 35 cm x 25 cm
Materijal: 100% pamuk, 272 g
Boja: japanska boja iznimne kvalitete namijenjena isključivo za tisak tkanina / eco-friendly
Punjenje: 100% antialergijsko i antibakterijsko poliestersko vlakno
Napomena: Svi materijali i punjenja imaju OEKO-TEX® standard 100 (certifikat kojim se zabranjuje upotreba štetnih tvari)
Održavanje: prati ručno ili u perilici na maksimalno 30°C / sušenje prirodnim putem

————————————————–

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske
Dizajnirano i proizvedeno u Hrvatskoj

Nema na zalihi

Cijena:
180.00 kn

Opis

Važno je biti dijete

Super je biti klinac. Obasipan si svom ljubavlju i pažnjom ovoga svijeta, a ne moraš čak ni brinuti o ručku ili o tome kako ti izgleda frizura jer će se netko drugi pobrinuti za to. Poprilično kul. Jedna od naših najdražih uspomena iz djetinjstva su priče prije spavanja koje su nam, neumorno i iznova, pričali naši roditelji. Ali to nisu bile obične priče. A, ne! Bile su pomno smišljene i čuvane u glavama i srcima naših roditelja, što ih je činilo još posebnijim. Takve priče nisi mogao pročitati u knjigama ili bajkama, bile su samo naše. Koliko smo samo uživali zamišljajući sve naše likove iz mašte i njihove hrabre avanture.

I danas su ti likovi s nama. Sigurno prepoznaješ našu veselu družinu dok istražuješ stranicu. Zahvaljujući njima i pričama s kojima smo odrastali, oduvijek smo mogli bezbrižno i nesputano istraživati našu kreativnost i maštu. Zato obožavamo ono što radimo, a najveća nam je nagrada osmijeh velikih i malih pri upoznavanju s našim likovima. Divan osjećaj!

Ljubav, kvaliteta i ustrajnost prema onome što radimo formula je koje se uvijek držimo, a ona nam omogućuje da naše proizvode sigurno isporučimo u vaše ruke, u vaš dom.

Otkad smo prvi put nacrtali naše likove i ugledali ih na papiru, imali smo ideju od njih stvoriti slatke proizvode u obliku plišanih igrački / jastučića za djecu. Htjeli smo da budu drugačiji i posebni, stoga nam je trebalo dugo vremena da budemo zadovoljni kako izgledaju. Svaki od naših likova je doživio blagi ‘makeover’, koristili smo samo najkvalitetnije moguće materijale i posvetili jako puno vremena i pažnje da izgledaju savršeno. 🙂