Lav Pjegica poster

Ovo je lav Pjegica, dobrućudni lavić koji je htio prodati svoje pjegice. Lav koji ima pjegice? I želi ih prodati? Teško je odlučiti što je čudnije, no najbitnije od svega je da ti pojasnimo priču. Lavić je smatrao da zbog pjegica ne djeluje opasno, kako svaki lav treba izgledati, već dobro i drago, stoga ga se nitko ne boji. Silno je želio riješiti se pjegica. No, jednog je dana upoznao žirafu koja je imala više pjegica na svom licu nego što je zvijezda na nebu. Osmislili su igru broja pjegica u kojoj su uživali. Nikad im nije bilo dosadno i oboje su stekli novog prijatelja u svom životu. Lavić Pjegica je tako shvatio da se pravo bogatstvo stječe novim prijateljstvom, a ne prodajom svojih pjegica.

————————————————–

200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
Opcije: uokviren / neuokviren
Dizajniran u Hrvatskoj, obožavan u cijelom svijetu

Očisti
Cijena:
120.00 kn300.00 kn
Kategorija:

Opis

Važno je biti dijete

Super je biti klinac. Obasipan si svom ljubavlju i pažnjom ovoga svijeta, a ne moraš čak ni brinuti o ručku ili o tome kako ti izgleda frizura jer će se netko drugi pobrinuti za to. Poprilično kul. Jedna od naših najdražih uspomena iz djetinjstva su priče prije spavanja koje su nam, neumorno i iznova, pričali naši roditelji. Ali to nisu bile obične priče. A, ne! Bile su pomno smišljene i čuvane u glavama i srcima naših roditelja, što ih je činilo još posebnijim. Takve priče nisi mogao pročitati u knjigama ili bajkama, bile su samo naše. Koliko smo samo uživali zamišljajući sve naše likove iz mašte i njihove hrabre avanture.

I danas su ti likovi s nama. Sigurno prepoznaješ našu veselu družinu dok istražuješ stranicu. Zahvaljujući njima i pričama s kojima smo odrastali, oduvijek smo mogli bezbrižno i nesputano istraživati našu kreativnost i maštu. Zato obožavamo ono što radimo, a najveća nam je nagrada osmijeh velikih i malih pri upoznavanju s našim likovima. Divan osjećaj!

Ljubav  i ustrajnost prema onome što radiš je tajna formula koje se uvijek držimo (koja više nije tajna), a ona nam omogućuje da naše posteriće sigurno isporučimo u sigurne ruke, u tvoj dom. Brižno ih čuvaj i uživaj u njima!