Interaktivni stolac za djecu Blanka

Dječji stolac kojeg mališani oooobožavaju! Sami ga bojaju, flomići su perivi (sa svih materijala), navlaka se lako skine i opere u mašini i mali umjetnici mogu opet šarati svoj super stolac!

• Dizajniran i proizveden u Hrvatskoj
• Dolazi s 12 flomastera
• Besplatna dostava na području cijele Hrvatske
• Materijal: čvrsti stiropor (podnosi težinu do 100 kg), lagan (klinci ga mogu nositi)
• Navlaka: poliester, jednostavno skidanje i pranje
• Perivo u mašini na temperaturi do 60 stupnjeva
• Dimenzija: širina 30cm / dubina 45 cm / visina 43 cm
• Stolac izradili: Dilemma Posters u suradnji s arhitektonskim studijom Atmosfera, Tenom Leticom, tvrtkom Šimić te Udrugom Kamensko

 

Nema na zalihi

Cijena:
600.00 kn

Opis

Interaktivni dječji stolac Blanka koji dolazi s perivim flomićima!

Stolac Blanka interaktivni je komad namještaja za djecu kojeg će, bez sumnje, poželjeti i odrasli. ♥️

Samo zamisli – imaš svoj stolac i možeš ga obojiti kako god poželiš! Najbolje od svega, možeš to činiti iznova, dovoljno je skinuti navlaku sa stolca, frknuti je u mašinu za pranje rublja i stolac je spreman za ponovno bojanje!

Kako je nastao interaktivni dječji stolac?

Stolac je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. To nije bilo jednostavan (ni jeftin) potez. Okupili smo talentirane i marljive ljude iz Hrvatske, a svatko od njih je zaslužan što je ovaj projekt zaživio. Drugim riječima, kupnjom ovog proizvoda pomažete i podržavate sve one koji rade na ovom proizvodu te samim time – hrvatsku proizvodnju. Prijedlog da stolac proizvodimo u Poljskoj, materijal u Indiji, a šivanje u Kini, unatoč činjenici da bi to znatno smanjio troškove i samim time cijenu proizvoda, bio je jednoglasno odbijen. Umjesto toga, ekipa iz arhitektonskog studija Atmosfera, ilustratorica Tena Letica, ljubazni gospodin i gospođa Šimić te tete iz Kamenskog dobili su priliku sudjelovati u stvaranju proizvoda za klince kakvog još nema! 

S idejom smo se prvo javili arhitektonskom studiju Atmosfera čiji je zadatak bio osmislili i projektirati ergonomski stolac za djecu, a da pritom bude lagan, jednostavan i vizualno privlačan. Stolac je izrađen od stiropora što ga čini iznimno laganim i nema straha da će se klinci ozlijediti kad ga budu nosili. A nosit će ga posvuda sa sobom. Namijenjen je za djecu od 0-4 godine, iako stolac podnosi težinu odraslih osoba. 😉  

Hrvatska ilustratorica Tena Letica pobrinula se da imamo najljepši uzorak na materijalu koji se također izrađuje u Hrvatskoj. Više od 50 različitih predmeta provlači se kroz materijal, a među njima su i naši likovi.

Tete iz Kamenskog zaokružile su cijelu priču kada su od materijala divno skrojile navlaku za stolac. Navlaka se, naravno, jednostavno skida sa stolca kako bi se mogla oprati. Navlaka je od poliestera, uzorak se s njega ne skida te se čak može prati u mašini za rublje na temperaturi do 60 stupnjeva.

Stolac dolazi s 12 flomastera koji su lako perivi s tkanina. Testirano! Dovoljno je staviti navlaku za stolac u mašinu na 30 stupnjeva i navlaka će biti kao nova. 

Još jedna pozitivna značajka ovog stolca je što jako dobro utječe na doborobit zidova koji će biti pošteđeni šaranja. I ako nismo napomenuli, bojanje stolca je zarazno i opušta moždane vijuge. Također testirano!

Na kraju, možda ste se zapitali otkud ime stolca. Kako stolac u ruke svog novog mladog vlasnika stiže posve prazan, čist i bijel, činilo se više nego prigodno da mu pripadne ime Blank(a). Maštovitom vlasniku predstoji da od njega stvori što god njegovom kreativnom umu padne na pamet. 

Nema ništa ljepšeg od stvaranja lijepih uspomena kroz izražavanje kreativnosti, što je, na kraju krajeva, glavni Blankin cilj. 

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 130 kuna.