Interaktivni stolac za djecu Blanka

Interaktivni komad namještaja za djecu kojeg će, bez sumnje, poželjeti i odrasli.

Dizajniran i proizveden u Hrvatskoj
Dolazi s 12 flomastera
Besplatna dostava na području cijele Hrvatske
Materijal: stiropor periva navlaka od poliestera koja se jednostvno skida
Perivo u mašini na temperaturi do 60 stupnjeva
Dimenzija: širina 30cm / dubina 45 cm / visina 43 cm
Stolac izradili: Dilemma Posters u suradnji s arhitektonskim studijom Atmosfera, Tenom Leticom, tvrtkom Šimić te Udrugom Kamensko

 

Nema na zalihi

Cijena:
600.00 kn
Kategorija:

Opis

Stolac kakvog još nikad niste vidjeli: Jedinstven interaktivni stolac za klince proizveden u Hrvatskoj!

Stolac Blanka interaktivni je komad namještaja za djecu kojeg će, bez sumnje, poželjeti i odrasli. ♥️

Samo zamisli – imaš svoj stolac i možeš ga obojiti kako god poželiš! Najbolje od svega, možeš to činiti iznova, dovoljno je skinuti navlaku sa stolca, frknuti je u mašinu za pranje rublja i stolac je spreman za ponovno bojanje. Voila!

Kad se male ruke slože…

Stolac je u potpunosti proizveden u Hrvatskoj. To nije bilo jednostavan, a posebno nije bio jeftin potez. Sama činjenica da smo u tome ipak uspjeli čini nas, iskreno, jako ponosnima. Okupili smo talentirane i marljive ljude iz Hrvatske, a svatko od njih je zaslužan što je ovaj projekt zaživio. Drugim riječima, kupnjom ovog proizvoda pomažete i podržavate sve one koji rade na ovom proizvodu te samim time – hrvatsku proizvodnju. Prijedlog da stolac proizvodimo u Poljskoj, materijal u Indiji, a šivanje u Kini, unatoč činjenici da bi to znatno smanjio troškove i samim time cijenu proizvoda, bio je jednoglasno odbijen. Umjesto toga, ekipa iz arhitektonskog studija Atmosfera, ilustratorica Tena Letica, ljubazni gospodin i gospođa Šimić te tete iz Kamenskog dobili su priliku sudjelovati u stvaranju proizvoda za klince kakvog još nema! 

S idejom smo se prvo javili arhitektonskom studiju Atmosfera čiji je zadatak bio osmislili i projektirati ergonomski stolac za djecu, a da pritom bude lagan, jednostavan i vizualno privlačan. Stolac je izrađen od stiropora što ga čini iznimno laganim i nema straha da će se klinci ozlijediti kad ga budu nosili. A nosit će ga posvuda sa sobom. Namijenjen je za djecu od 0-4 godine, iako stolac podnosi težinu odraslih osoba. 😉  

Hrvatska ilustratorica Tena Letica pobrinula se da imamo najljepši uzorak na materijalu koji se također izrađuje u Hrvatskoj. Više od 50 različitih predmeta provlači se kroz materijal, a među njima su i naši likovi.

Tete iz Kamenskog zaokružile su cijelu priču kada su od materijala divno skrojile navlaku za stolac. Navlaka se, naravno, jednostavno skida sa stolca kako bi se mogla oprati. Navlaka je od poliestera, uzorak se s njega ne skida te se čak može prati u mašini za rublje na temperaturi do 60 stupnjeva.

Stolac dolazi s 12 flomastera koji su lako perivi s tkanina. Testirano! Dovoljno je staviti navlaku za stolac u mašinu na 30 stupnjeva i navlaka će biti kao nova. 

Još jedna pozitivna značajka ovog stolca je što jako dobro utječe na doborobit zidova koji će biti pošteđeni šaranja. I ako nismo napomenuli, bojanje stolca je zarazno i opušta moždane vijuge. Također testirano!

Na kraju, možda ste se zapitali otkud ime stolca. Kako stolac u ruke svog novog mladog vlasnika stiže posve prazan, čist i bijel, činilo se više nego prigodno da mu pripadne ime Blank(a). Maštovitom vlasniku predstoji da od njega stvori što god njegovom kreativnom umu padne na pamet. 

Nema ništa ljepšeg od stvaranja lijepih uspomena kroz izražavanje kreativnosti, što je, na kraju krajeva, glavni Blankin cilj.