Hvala vam, znanstvenici: Albert Einstein | poster koji svijeti u mraku

Na dnevnom svjetlu to je super ilustriran poster Alberta Einsteina, no kad padne mrak i prostorom zavlada tama, on pokaže svoju čaroliju. Umjesto njegovog portreta, posterom zavlada stilizirani prikaz atoma. Svijetli u mraku!

Ovim smo projektom htjeli reći hvala znanstvenicima čija su postignuća promijenila svijet. Nadamo se da će inspirirati mlade sanjare da ostvaruju svoje ideje, da budu buntovnici ispred svog vremena, da budu autentični u svijetu koji veliča površnost.

Ilustrirao: Ivan Dilberović

————————————————–

• Dimenzija: poster dolazi samo u dimenziji 30x40cm

• Ilustracija svijetli u mraku

• Savjet: za što bolji rezultat, preko dana poster izložite što većem izvoru svijetla,

a preko noći ga postavite u prostoiju u kojoj je potpuni mrak

• Specifikacija: 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv

• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu

• Proizvedeno u Hrvatskoj

• Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 30 eura

Obriši
Cijena:
17.00  (128.09 kn)33.00  (248.64 kn)

Opis

Albert Einstein – poster za zid koji svijetli u mraku!

Ilustracija Alberta Einsteina koja će vas oduševiti – svijetli u mraku! Dio je kolekcije napravljene u čast znanstvenicima koji su mijenjali svijet. U svijetu koji veliča površnost, lijepo je prisjetiti se pravih uzora. Dimenzija postera je 30x40cm, dolazi s okvirom ili bez njega.

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 30 eura.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.

Imate još pitanja? Posjetite naš FAQ i saznajte sve što vas zanima!