Zeko George poster

Zeko George živi u najljepšoj šumi na svijetu u kojoj obožava provoditi vrijeme pjevajući, plešući i jedući mrkve. Zeko ima dva najbolja prijatelja s kojima je također obožava pjevati. Nedavno su čuli kako se u susjednoj šumi održava natjecanje u pjevanju na kojem su silno htjeli sudjelovati pa su tom prilikom osnovali vlastiti bend. Zvali su se Šumski Trio Fantastikus. Jedini problem je bio što nisu imali instrumente, zbog čega su skoro i odustali od natjecanja. Ali zeki Georgeu sinula je super ideja dok je jeo mrkvu. Napravili su instrumente od povrća – frulu od mrkve, bubnjeve od bundeve te violinu od poriluka. Na kraju su pobijedili na natjecanju, nakon čega su brže bolje pojeli svoje instrumente.

————————————————–

200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv
Opcije: uokviren / neuokviren
Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu
Proizovedeno u Hrvatskoj
Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 130 kuna

Očisti
Cijena:
120.00 kn300.00 kn
Kategorija:

Opis

Svi naši posteri za djecu proizvedeni su i dizajnirani u Hrvatskoj s jako puno ljubavi. Jedna od naših najdražih uspomena iz djetinjstva su priče prije spavanja koje su nam, neumorno i iznova, pričali naši roditelji. Ali to nisu bile obične priče. Bile su pomno smišljene i čuvane u glavama i srcima naših roditelja, što ih je činilo još posebnijim. Takve priče nisi mogao pročitati u knjigama ili bajkama, bile su samo naše. Koliko smo samo uživali zamišljajući sve naše likove iz mašte i njihove hrabre avanture.

I danas su ti likovi s nama. Svakom našem liku s postera, odlučili smo dodijeliti vlastitu priču, koja će, nadamo se potaknuti roditelje da svojim mališanima pričaju priče.

Dječji posteri uljepšavaju svaki zid, a klinci ih jednostavno obožavaju. No, primjetiti ćete i sami da su posteri mališanima puno više od puke dekoracije na zidu. Naši brojni likovi i ilustracije uveseljavaju brojne dječje sobe, a osim toga, u ponudi imamo i veliki izbor edukacijskih postera za djecu – poster Sunčevog sustava, slova abecede, brojevima… Svim se posterima može promijeniti boja pozadine ili slova prema željama, kako bi se što bolje uklopili u prostor.