Akcija!

AKCIJA: Abeceda ilustracija + Medo poli vreća za igračke

Posebna ponuda za sve malene školarce i njihov kutak za učenje. Naruči našu ilustriranu abecedu, a vreću za igračke dobiješ u pola cijene. Niže u izborniku odaberi dimenziju postera koji dolazi uz Medo Poli vreću za igračke.

————————————————–

• 200g mat papir / 100% ekološki prihvatljiv + vreća za igračke Medo Poli dimenzije: 70cm visina x 50cm širina
• Boja isprinta može se razlikovati od boje na ekranu
• Besplatna dostava iznad 130 kuna
• Akcija vrijedi do 06.09.2020. 

Obriši
Cijena:
185.00 kn365.00 kn

Opis

Abeceda ilustracija + Medo poli vreća za igračke

Kako bi dječji kutak malih školaraca bio zanimljiviji, lakši i slađi. 🙂

 

Rok isporuke

Rok isporuke je 3-7 radnih dana. Ukoliko je riječ o poklonu ili vam proizvod treba u kraćem roku, slobodno nam se javite, svakako ćemo dati sve od sebe da ubrzamo proces isporuke! 

Svi naši posteri su “made to order” što znači da ih nemamo na lageru, već ih tiskamo samo za vas! Na taj način smanjujemo nepotrebno gomilanje otpada te pazimo da je svaki prozivod koji izađe iz tiska provjereno vrhunske kvalitete.

Sve pošiljke šaljemo GLS-om, našom partnerskom kurirskom službom. Nakon što je paket preuzet, stiže vam u roku od 24 sata na adresu, a na mail vam stiže obavijest o vremenu isporuke.

Dostava je besplatna za iznos iznad 130 kuna.

 

Povrat proizvoda i načini plaćanja

Želite vratiti naručeni proizvod? Nema problema. Proizvod je potrebno vratiti u originalnom i neoštećenom stanju na našu adresu koja se nalazi na samom paketu. Ukoliko vam je stigao oštećen paket, potrebno je odmah reagirati i isti nam dan poslati mail s fotografijama oštećenja (sadržaj paketa, unutarnje pakiranje te vanjska ambalaža). Oštećenu pošiljku nam ne trebate slati, a mi ćemo vam u najkraćem mogućem roku poslati novu pošiljku.