Poklon za rođenje djeteta!

Trajna uspomena i poklon za rođenje djeteta

Ako neke stvari u životu treba obilježiti i proslaviti, rođenje bebice zasigurno je jedna od tih stvari. Pronaći idealan poklon za rođenje djeteta ponekad nije jednostavan zadatak, posebno jer bi takav poklon trebao biti personaliziran kako bi mami, tati i bebi ostala trajna uspomena na taj dan. 

poklon za rođenje djeteta_1

Kako se u sve to uklapa jedna roda?

Upravo smo iz tog razloga osmislili poster koji na lijep i nježan način otkriva sve bitne brojke i podatke o rođenju bebice. Njezino ime, datum i sat rođenja, težinu i visinu.

Kao malima, stalno su nam govorili da rode donose bebe. Meni je, čak i kad sam odrasla, ideja da roda donosi bebe i dalje bila simpa. Zato sam htjela da na tom posteru bude nacrtana i gospođa roda, s još jednim simpatičnim detaljem – poštarskom kapom. 😉

poklon za rodjenje djeteta

Mislim da nema ništa ljepše nego pokloniti roditeljima i bebi personalizirani poklon za rođenje djeteta. Svaki put kad pogledaju poster, podsjetit će ih na najsretniji dan u njihovom životu, a on će uvijek ponosno krasiti zid dječje sobice.

poklon za rođenje djeteta_2

Na našem webshopu ovaj poster dolazi u dvije boje, no ukoliko netko želi drugačiju boju na posteru, nikakav problem. Samo nam javite svoju ideju. 😉 Posteri dolaze u dvije dimenzije, s ovkirom ili bez – vaša odluka. Poster za rođenje curice može se naručiti ovdje, a za rođenje dečka ovdje. Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske.

poklon za rodjenje djeteta_3