Originalne slike za zid

Tražite li originalne slike za zid, na pravom ste mjestu. Od početne ideje ilustratora, preko ručne izrade do odabira drvenih okvira, naše slike za zid imaju svoju jedinstvenu priču. Izbor likovnih motiva u galeriji je velik. U ponudi su slike za zid koje su ilustracije gradova, poznatih znanstvenika i likova iz animiranih filmova i priča za djecu. U galeriji se nalaze i slike za zid s motivima iz prirode i svakodnevnog života koji će savršeno odgovarati svakoj prilici. Uz to, sadržaj na slikama može biti edukativni ili motivacijski. Svaka pojedina slika za zid jednako je efektna te će vašem prostoru dodati poseban osobni pečat.

slike za zid

Dugo vremena bilo je uvriježeno mišljenje kako je umjetnost ekskluzivna i unikatna i da se vrijedna umjetnička djela mogu vidjeti jedino u muzejima i galerijama. U 19. stoljeću zidove stanova počeli su ukrašavati umjetnički posteri. Te slike za zid najčešće su bile reprodukcija nekog umjetničkoga djela, fotografije idola ili neobičnoga krajolika. Danas su likovni motivi na slikama neograničeni i svatko u svome domu može imati sliku za zid koja je malo ili veliko umjetničko djelo.

slike za zid

Od početne ideje ilustratora, preko ručne izrade do odabira drvenih okvira, naše slike za zid imaju svoju originalnu priču. Izbor likovnih motiva je velik – od ilustracija gradova, preko motiva prirode do likova iz animiranih filmova i priča za djecu. Uz to, sadržaji na slikama za zid mogu biti edukativni ili motivacijski, Svaka pojedina slika za zid jednako je efektna te će vašem prostoru dodati poseban osobni pečat.

moderne slike za zid

Zavirite u našu galeriju i odaberite one slike za zid koje vas najbolje prezentiraju. Budite kreativni pa povežite više stilova u jednu priču. Ako pak tražite jednostavnost, minimalističke i tipografske slike za zid idealno su rješenje. Osim zanimljivog i modernog dizajna naše slike za zid su i pristupačnih cijena.

Poznati engleski dizajner David Nightingale Hicks rekao je da najljepše sobe govore o ljudima koji u njima žive. Potrudite se da vaš prostor najljepše govori o vama. Slike za zid jednostavan su i savršen detalj za to.