Dječja fotelja

Dječja fotelja koju mališani oooobožavaju! Sami ju bojaju, flomići su perivi (sa svih materijala), navlaka se lako skine i opere u mašini i mali umjetnici mogu opet šarati svoj super stolac! Otkrijte našu novu dječju fotelju koja će vašem mališanu pružiti sate zabave i kreativnosti. Naša interaktivna fotelja proizvedena je u Hrvatskoj i omogućuje djeci da se izraze na jedinstven način, stvarajući svoje umjetničke djela na površini fotelje. Dječja fotelja otelja dolazi s perivim flomasterima i lako se pere u mašini, što ju čini savršenim izborom za roditelje koji žele jednostavan način održavanja. Naša fotelja je izrađena od vrhunskog materijala, snažnog i izdržljivog, koji će izdržati sve male avanturiste. Dolazi u veselom dizajnu i sašarenim bojama, savršeno se uklapa u svaki dječji dom. Dajte svojoj djeci priliku da se izraze i razviju svoju kreativnost na jedinstven način uz našu dječju fotelju koja je više od obične fotelje - ona je platno za maštanje!

Učitaj više

Hrvatski proizvod

Naša dječja fotelja izrađena je s ljubavlju i pažnjom u Hrvatskoj, koristeći samo najkvalitetnije materijale. Ova fotelja je nevjerojatno jednostavna za korištenje i pruža djeci bezbroj mogućnosti za igru i kreativnost.

Stvaranje umjetnosti

Svi znamo da djeca vole crtati i bojati, a naša fotelja je stvorena da upravo to omogući – stvaranje umjetnosti na kojoj se mogu sjediti i uživati u svom stvaralaštvu. Osim toga, perivi flomasteri su sigurni i jednostavni za upotrebu, bez štetnih kemikalija koje bi mogle naškoditi vašoj djeci. Navlaka se lako pere u mašini, što znači da se fotelja može brzo i jednostavno očistiti.

Platno za maštanje

Dizajnirana je s djetetovom udobnošću u mislima, s ugodnom visinom naslona za glavu i širokim sjedalom, što znači da će vaš mališan moći uživati u satima sjedenja i stvaranja. Naša dječja fotelja je savršena za svaki dječji prostor i dodatak koji će vašem domu dati toplinu i veselje.

Kategorije