Vreće za igračke

vrece za igracke

U današnje vrijeme gotovo ne postoji dječja soba koja nije pretrpana igračkama, a vreće za igračke idealno su rješenje za njihovo pospremanje. U našoj ponudi nalaze se u potpunosti originalne vreće za igračke, koje će biti efektan dodatak izgledu dječje sobe. Bilo da je riječ o sitnijim ili većim predmetima, u ove vreće za igračke stanu raznovrsni oblici. S obzirom da su bez oštrih rubova, pri rukovanju s njima dijete se neće ozlijediti. Osim što su veoma spretne za upotrebu, vreće za igračke napravljene su od kvalitetnog materijala, koji se s vremenom neće istrošiti.

vreca za igracke

Iz naše ponude izdvajamo originalne vreće za igračke zeca Georgea, medvjedića Polija, pingvina Diega te vreće za igračke s edukativnim i poticajnim natpisima (abeceda, četiri čarobne riječi). Vreće su dizajnirane i proizvedene u Hrvatskoj i na njima je najkvalitetniji otisak pa se boja neće skidati koliko god puta koristili vreću. Osim za spremanje igračaka, ove vreće mogu poslužiti i za spremanje drugih predmeta ili kao samostalan poklon. S obzirom da se većina originalnih pakiranja igračaka izgubi ili baci, vreće za igračke mogu poslužiti kao kreativan paket za poklanjanje i nasljeđivanje igračaka.

vrece za igrackevrece za igrackevrece za igracke

Osim što su specijalne po dizajnu, vreće za igračke u našoj trgovini napravljene su od dvoslojnog kraft papir koji je veoma čvrst, izvana bijele boje, a iznutra smeđe boje. Vreće su visoke 70 cm, široke 50 cm, a mogu izdržati teret do 25 kg težine. Premda ih možete pospremiti ispod kreveta i stola, vreće za igračke mogu stajati u bilo kojem dijelu prostora i ukrašavati ga. U jedno smo sigurni: kad ih isprobate, vreće za igračke postat će vam nezaobilazan predmet u svakodnevnoj uporabi.