Vreće za igračke imaju novu adresu!

Jedinu adresu koje su naše vreće za igračke dosad imale naše vreće za igračke bio je naš webshop, ali odlučile su se odseliti pa tako odnedavno krase predivan shop u srcu Bundek Centra – Male Stvari shop. Koliko smo sretni i ponosni na ljestvici od 1 do ‘trilijun milijuna millijardi’? Toliko!

Bio klinac ili ne, kad uđeš u Male Stvari shop, imaš osjećaj da si ušao u najkreativniji svijet u kojem ne postoje riječi poput ‘moraš’, ‘brzo’, ‘dosadno’, ‘monotono’. To je svijet iz kojeg ne poželiš tako brzo išetati. Svaki proizvod priča svoju priču, svaki ti šapne na uho da je napravljen s najvećom dozom ljubavi i pažnje i to se baš osjeti. A svaki proizvod je ljepši i slađi od drugoga. Čaroban shop, gdje god se okreneš pojavi se ona – dilema. Zato nam je toliko drago što su naše vreće upravo tamo pronašle svoje mjesto pod suncem. Društvo im, dakako, prave najslađi plišanci na svijetu. Fanstastično su se uklopile u prostor i u ponudu shopa, ako smijemo ubaciti subjektivan dojam.

vreća za igračke

A s obzirom na to da nas jako često pitate koliko su zapravo velike i izdržjive naše vreće te kako izgledaju u prostoru, ovo je super prilika da ih osobno i uživo provjerite, opipate, testirate i zaljubite se na prvi pogled! 😉

Zaaato, trk u Male Stvari shop po svoj primjerak vreće!

vreća za igračke