Priča o našem prvom, prvcatom kupcu!

Prve stvari se pamte, right? Paaaaa, u našem slučaju to nije baš točno jer smo mi apsolutno zaboravili tko je prije točno tri godine prvi puta naručio naš poster i postao naš prvi kupac ikada! Nedavno smo se sjetili toga i odlučili svim snagama (čitaj: stalkerskim vještinama) pronaći tu osobu. I uspjeli smo. Što je najbolje od svega, s našim smo prvim kupcem tijekom ove tri godine ostali u super odnosu… Odlučili smo sklepati par pitanja koja su nam se motala po glavi pa u nastavku pročitaj zanimljiv pogled na naš brend iz perspektive našeg prvog kupca ikada. Ljudi, upoznajte Tereziju!

——————————————————————————————————————

1. Terezija, davne 2014. godine, točnije 16.12., poslala si nam upit i naručila poster po narudžbi. Se sjećaš što si tad naručila i kak je išla priča oko toga?

Naravno da se sjećam! Bila sam u potrazi za idealnim božićnim poklonom za svog momka. Nekako tih dana on je spomenuo kako bi volio u svom budućem uredu imati citat “The first step in solving any problem is recognizing there is one.” Kada sam vas otkrila potrazi je došao kraj.


2. Ono što me posebno zanima jest, kako to da si imala povjerenja u brend koji se pojavio i predstavio javnosti tek dva dana prije tvoje narudžbe?

Iskreno, nisam zapazila da postojite samo dva dana. Kada sam poslala prvi upit, brzo je uslijedio odgovor, dalje smo se nastavili dogovarati, dobivala sam testne verzije dizajna i sve je bilo u nekom veselom tonu. Imala sam osjećaj da vam je stvarno stalo da poster ispadne kako treba pošto je rađen po narudžbi i ni u jednom trenutku nisam posumnjala da bi nešto moglo poći krivo osim eventualno datuma isporuke, ali to mi je Ema odmah na početku rekla.


3. Jesi bila skeptična? Ono, naletiš na Facebook stranicu brenda koji ima 60 fanova? 

Nimalo! Stranica je izgledala privlačno, svi tada dostupni posteri su bili lijepo prezentirani, sve lijepo objašnjeno. Svi moraju od nekuda krenuti. U trenutku kada sam prvi puta došla na vašu stranicu ju vjerojatno ni sva vaša rodbina i prijatelji nisu stigli lajkati. Poslije svoje prve narudžbe nahvalila sam vas svojim prijateljima i neki su baš dobili poruku s linkom da vas lajkaju pa ste do stotke došli možda i uz moju pomoć. 
 
 
4. I da, kako si naletila uopće na nas? Kak si nas otkrila? ????

Iz nekog razloga se točno sjećam da je bilo prijepodne, bila sam u domu za laptopom i u novostima na fejsu mi je izašlo da je jedna djevojka iz eSTUDENT-a lajkala vašu stranicu (mislim da je Eva Pavić u pitanju, ako vam išta znači u dešifriranju kako je pak ona došla do vas :D), otišla sam vidjeti o čemu je riječ i to je bilo to.

 
5. Sjećam se da, kad smo otvorili našu Facebook stranicu, čekali smo ko ozebli sunce prvu narudžbu i pitali se tko će to biti, što će naručiti, kada će to biti, hahaha…. I prošle su tri godine kada nam je pala ideja na pamet – idemo pronaći tu osobu!! Nego, jesi li znala da si naš prvi kupac ikada?

Nisam, već bih se time hvalila okolo da sam znala.  Samo sam pretpostavljala da sam među prvima.
 
 
6. Meni je najbolje od svega, što smo mi tijekom ove tri godine bile u kontaktu… Ti si još naručivala od nas par puta i čak smo i zajedno surađivali na eStudent projektu, sjećaš se? Što ti se svidjelo kod Dilemme da si joj se odlučila ‘vraćati’?

Nastavila sam vas pratiti nakon prvog postera, uvijek imate nešto lijepo i novo i domaći ste proizvod (kupujmo hrvatsko!). Svi budući posteri nakon prvog su također bili poklonjeni i nadam se da uveseljavaju svoje vlasnike svojom originalnošću. Sjećam se projekta, “Bez veze nije bezveze” – predavanje u Grafičkoj školi u Zagrebu. Hvala vam što ste se odazvali tada! I vi ste s jedne strane mene znali preko par narudžbi i što smo Ema i ja znale neobavezno popričati i pristali ste održati predavanje. Drago mi je što je od vas dvoje nastala jedna divna, uspješna priča o uspjehu i to hrvatska! 

 
7. Koji ti je naš najdraži poster i zašto?

Ne znam kojeg bih posebno izdvojila. Znam da je Doublechekc everything vaš prvi poster ikada, imao je plavu pozadinu i on mi je uvijek bio jako simpatičan. Always kiss the cook me uvijek sjeti na momka s početka priče.  Think outside the box je genijalan, kao i Yes I can, a kada vidim one šarene životinjske i izmišljene likove na dječjim posterima razveselim se u ime svoje buduće djece. Ma moraš skupit sve!