Kako nastaje poster | I Need More Space

Gotovo svaki naš poster krije zanimljivu priču o svom nastanku. Ista je situacija s posterom ‘I need more space’ koji nam je postao jedan od najdražih. 

Prvi put kad smo zaista pomislili da nam treba više prostora bilo je za vrijeme božićne groznice. Ured krcat (da krcatiji ne može biti) kartonima, posterima, vrećama, tubama, papirima na sve strane… Prostor koji je prije nalikovao na ured – postao je džungla. Ući se nije moglo od nereda! ???? Prva stvar koju sam rekla Ivanu bila je da nam definitivno treba više prostora. On, umjesto da mene shvati ozbiljno, shvatio je to kao ozbiljno dobru ideju za novi poster. Kad sam vidjela prijedlog, zaboravila sam na sav drlog koji me je okruživao i rekla: TO JE TO! Bila mi je super igra riječi. ‘Space’ na engleskom označava prostor, ali i svemir. Upravo smo se zato i odlučili za ovu pozadinu, ako ste ste ikada pitali. A-ha!

Sve u svemu, nama jaaaako drag poster, a ujedno i uspomena na jedan od najužurbanijih i najuzbudljivijih dana u godini kada nam se čini da nam ni svemir ne bi bio dovoljno prostran.

P.S. Naknadno smo skužili da su i mame počele kupovati ovaj poster. Ima smisla, itekako ima smisla.